Haberler

Baykal: Genel Başkanlığa Dönmem Boş Spekülasyondur (3)

Baykal.CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Adana'da CHP Adana İl Örgütü'nü ziyaret etmedi.

Baykal: GENEL BAŞKANLIĞA DÖNMEM BOŞ SPEKÜLASYONDUR (3)

BAYKAL CHP'Yİ ZİYARET ETMEDİ

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Adana'da CHP Adana İl Örgütü'nü ziyaret etmedi. Kurultay delegeleri ile Adana'da dün akşam yemek yiyen Baykal, bugün sabah basın toplantısının ardından Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Türk-İş 4'ncü Bölge Temsilciliği'ni ve Çukurova Belediye Başkanı'nı ziyaret etti. CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, eski Adana Milletvekilleri Tacidar Seyhan ve Kemal Sağ ile CHP eski Adana İl Başkanı Serdar Seyhan'ın eşlik ettiği Baykal, CHP Adana İl Örgütü'ne uğramadı. İl yöneticileri de Baykal'ın karşılama ve toplantılarında yer almadı.

İHRACAT-İTHALAT ORANINI SOrdu

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (AESOB) Kazım Barışık'ı ziyaret eden Baykal, çiçekle karşılandı. Ziyarette konuşan Baykal, esnafın toplumun çimentosu olduğunu söyledi. Esnaflara, "İktidarlar sel, siz kumsunuz" diye seslenen Baykal, "Türkiye'de çok ciddi ekonomik sıkıntılar var. Ekonomide bir açık var. Bu dalgalanmalar o nedenle oluyor. Her yıl ihracat rekor kırıyor zaten. Önemli olan ihracatın ithalatı karşılama oranıdır. Bu oran artıyor mu, artmıyor mu?" diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NU SAVUNDU

AESOB'tan sonra, Türk-İş 4'ncü Bölge Temsilciliği'ni ziyaret ederek, sendikacılarla buluşan Baykal, emekçilerin yanında olduklarını söyledi. Türk-İş Temsilcisi Edip Gülnar'ın, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türk-İş'e yönelik eleştirilerine kırıldığını söylemesi üzerine Baykal, "Biz aynı anlayışın temsilcileriyiz. Aynı partide olanlar bile birbirlerini eliştirirler. Daha iyi noktalara gelmek için yapılıyor bunlar. Kırılmayalım, darılmayalım. Küsmeyelim, eleştirileri iyi niyetle karşılayalım" dedi.

CHP'li Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan'ı da ziyaret eden Baykal'a, eski Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, eski Adana Milletvekilleri Tacidar Seyhan, Kemal Sağ ve Hulusi Güvel de eşlik etti. Baykal'a ilçe ve belediye hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, yeni yapacakları belediye hizmet binasının projelerini de Baykal'a gösterdi. Ziyaretin ardından Baykal, uçakla Ankara'ya hareket etti. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Deniz Baykal Türk İş Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title