Haberler

Baykal, Arıtman´ın Nikah Şahidi Oldu

CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman'ın oğlu Mehmet Arıtman ile MHP eski Milletvekillerinden Yusuf Kırkpınar'ın yeğeni İdil Kırkpınar, Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu'nda, bugün akşam saatlerinde düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi. Uzun süreli birlikteliklerini evlilikle taçlandıran genç çiftin düğün törenine, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal da katıldı. Mehmet Arıtman'ın nikah şahitliğini yapan Baykal, çiçeği burnunda gelin ve damada mutluluklar diledi. Evlilik cüzdanını geline veren Baykal, hediye olarak da altın bileklik taktı. CHP ve MHP'lileri bir araya getiren düğünde, İdil Kırkpınar'ın nikah şahitliğini ise amcası, MHP eski Milletvekili Yusuf Kırkpınar yaptı.

Düğüne, CHP'nin eski lideri Deniz Baykal dışında, İzmir siyasetinin önemli isimleri de ilgi gösterdi. Baykal'ın kurmaylarından Yılmaz Ateş ve Onur Öymen de genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Düğüne, CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav'a yakınlığı ile bilinen İzmir İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan, İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, İl Genel Meclis Başkanı Serdar Değirmenci, İTO Meclis Başkanı Necip Kalkan, CHP'li vekiller Mehmet Ali Susam, Bülent Baratalı, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, PM eski Üyesi Tülay Özüerman, Güzelbahçe eski Belediye Başkanı Ertan Avkıran çok sayıda meclis üyesi ve bine yakın davetli katıldı.

BAYKAL, TEZAHURATLARLA KARŞILANDI

Baykal salona girmeden, elli kişilik bir partili grubu ellerinde pankartlarla karşılama töreni düzenledi. ''Sensiz olmuyor, Seni çok özledik, Yerin dolmuyor' yazılı pankartlar taşıyan partili grup, ''Başbakan Baykal' sloganları attı. Baykal, alkış ve tezahüratlar eşliğinde salona girerken, kendisini kapıda karşılayan Canan Artman'ın korumaları ile gazeteciler arasında arbede yaşandı. Bir koruma, gazeteciye dirsek atınca tartışma büyüdü. Araya giren partililer, tarafları sakinleştirdi. Baykal'ın masasında, Arıtman ve Kırkpınar aileleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP eski İl Başkanı Kemal Karataş, Yılmaz Ateş ve Onur Öymen oturdu. Sevenlerinin hatıra fotoğrafı çektirmek için sıraya girdiği Baykal'ın, eski Genel Sekreter Önder Sav'a yakınlığı ile bilinen CHP İzmir İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu ile de tokalaşması dikkat çekti. Baykal, partisi tarafından kesin ihraç talebi ile YDK'ya sevk edilen Buca belediye Başkanı Ercan Tatı ile de bir süre sohbet etti.

Genç çiftin nikahını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu kıydı. Kocaoğlu'nun Deniz Baykal'ı anons ederken ''Sayın Genel Başkanım' demesi dikkat çekti. Kocaoğlu ''Her iki gence de yaşam boyu mutluluklar diliyorum. İyi ve kötü günde daima birbirlerini desteklemelerini ve zorlukların üstesinden omuz omuza gelmelerini temenni ediyorum' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title