Haberler

Bayern Münih, Roma'yı 7-1 Yendi

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, deplasmanda Salih Uçan'ın da formasını giydiği Roma'yı 7-1 yendi.

Şampiyonlar Ligi E Grubu üçüncü maçında Roma'ya konuk olan Bayern Münih, tarihe geçecek bir skora imza atarak sahadan 7-1'lik galibiyetle ayrıldı.

İLK YARIDA 5-0 OLDU

Maçın ilk yarısında bulduğu gollerle rakibini ilk 45 dakikada safdışı bırakan Bayern Münih, özellikle Arjen Robben'in üstün performansı ile Roma'yı dağıttı.

Ev sahibi ekip Roma ise net pozisyonlar yakalasa da ilk yarının 5-0 sona ermesinin verdiği moral bozukluğu nedeniyle bir türlü oyuna konsantre olamadı.

GOLLER YAĞMUR GİBİ

Alman devi Bayern Münih'e galibiyeti getiren golleri, Robben (8, 30), Mario Götze (23), Lewandowski (25), Thomas Müller (36), Franck Ribery (78), Xherdan Shaqiri (80) kaydetti. Ev sahibi Roma'nın tek golü ise 66. dakikada Gervinho'dan geldi.

Uzun süren sakatlığı sonrasında Roma maçıyla yeniden sahne alan Ribery, futbola golle dönerken Münih bu galibiyetle gruptaki puanını 9'a yükseltti. Roma ise 4 puanda kaldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bayern Münih Salih Uçan Roma Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

muzo:

danke bayern kart borcundan kurtuldum:d

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title