Haberler

Bayburt'ta Badminton Şampiyonası

Bayburt'ta ilk kez Badminton Grup Şampiyonası düzenlendi Türkiye Yıldızlar Kız ve Erkek Badminton Grup Şampiyonası maçları Bayburt'ta da start aldı.

Bayburt'ta ilk kez Badminton Grup Şampiyonası düzenlendi Türkiye Yıldızlar Kız ve Erkek Badminton Grup Şampiyonası maçları Bayburt'ta da start aldı.

Bayburt Merkez Kapalı Spor Salonu'nda başlayan karşılaşmalar sabah düzenlenen seremoni ile başladı.

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, müsabakaların 2-4 Nisan tarihlerinde Bayburt dahil Mersin, Bingöl, Bartın, Burdur, Bilecik'te de başladığını belirterek, "Yarışmalara Ağrı, Ardahan, Giresun, Gümüşhane, Kars, Muş, Ordu, Rize, Samsun, Sivas, Tokat, Trabzon ve Van illerinden takımların katılmasını bekliyorduk. Yalnız Gümüşhane kız ve erkek takımı, YIldız kızlarda Artvin'den katılacak takım ve Ağrı erkek takımı katılmadı. Okul spor faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen badminton yarışmaları ilimizde ilk kez yapılıyor. Okul Sporları Fedarasyonu'muzun desteği ve bizim talebimizle gerçekleşen bir organizasyon. 11 ilin kız erkek takımları var. 100 civarında sporcu, 40 civarında atrenör ve yönetici, 15 civarında da hekem arkadaşımız var. Şampiyona 150-160 kişiyle gerçekleşiyor."dedi.

4 Nisan'a kadar sürecek olan yarışmalarda Bayburt'un tüm imkanlarını seferber ederek bu şampiyonanın Bayburt'ta yapılmasını sağladıklarını kaydeden Karakaşoğlu, " Okul sporları federasyonumuz ve badminton federasyonumuz bu konuda bizlere destek oldu. Biz de ilimizde ilk kez bu şampiyonayı yapmaktan dolayı mutluyuz. Hem gelen sporcularımızı, hem hakemlerimizi hem de antrenörlerimizi en iyi şekilde ağırlayıp mutlu bir şekilde göndermek çabası içindeyiz. Katılımcılar Bayburt'tan iyilikle bahseden bir şekilde ilimizi terk edip kendi ailelerine Bayburt'tan selamlar götürecekler" diye konuştu.

Karakaşoğlu ayrıca katılan tüm sporcular başarı dileklerini iletti.

Şampiyon takımlar daha sonra Türkiye Şampiyonası için mücadele edecekler. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gümüşhane Türkiye Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title