Haberler

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulunda Açılışlar

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulunda bir dizi açılışlar gerçekleşti.

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulunda bir dizi açılışlar gerçekleşti.

Polis Meslek Yüksekokulunda eski İçişleri Bakanlarından Ülkü Gökalp Güney adına yapılan Doç. Dr. Ülkü Güney Toplantı Salonu, Vali Kerem Al Personel Yemek Salonu ve Bayburt Girişimci İş Adamları Derneğince (BAYGİAD) tefriş edilen VIP Misafir Salonu açılışları yapıldı.

Açılışlara, Vali Vekili Hakan Hakyemez, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Demirezen, Bayburt Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Ocak, eski İçişleri Bakanı Doç. Dr. Ülkü Gökalp Güney, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Selahattin Karaman, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, BAYGİAD Başkanı Habip Berber, işadamları ve Polis Meslek Yüksek Okulu personeli katıldı.

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Abdullah Şahin, yaptığı konuşmada, Bayburtlu işadamları ve sivil toplu kuruluşlarının destekleriyle hazırlanan toplantı salonu, personel yemek salonu ve VIP misafir salonunun kendilerine katkı sağlayacağını belirtti.

Okul imkanlarının iyileştirilmesi adına çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şahin, açılışa katılan Doç. Dr. Güney'e, simülatörlü silah atış sınıfında atış yaptırarak bilgi verdi.

Şahin, Türkiye'de polis okullarında yalnız dört adet bulunan simülatörlü atış sınıflarından birinin de Bayburt'ta olduğunu söyledi.

Bayburtlu Hikmet Çağlar adına oğlu Prof. Dr. Metin Çağlar tarafından Polis Meslek Yüksek Okuluna yaptırılan 500 kişilik çok amaçlı konferans salonu inşaatını gezen Ülkü Gökalp Güney, Bayburt'ta hayırsever ve memleketine düşkün çok değerli insanlar olduğunu kaydederek, "İşte bu değerli hemşehrilerimizden merhum Abbas Cilara adına oğullarının bilgisayar dershanesi yaptırmaları, Hikmet Çağlar hemşehrimiz adına oğlu Prof. Dr. Metin Çağlar'ın böyle bir tesisi kazandırması oldukça mutlu ediyor bizleri. Temennimiz başka değerli hemşehrilerimizin de bu tür yardım ve yatırımlarla Bayburt'umuza destek olmalarıdır" diye konuştu.

Açılış sonunda okula hizmeti geçenlere plaket ve Doç. Dr. Ülkü Güney'e okul flaması hediye edildi.

- BAYBURT

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title