Haberler

Başkentte Kültür Sanat

Başkent sinemalarında bu hafta 3 film seyirciyle buluşacak. "Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu" vizyona giriyor.

Başkent sinemalarında bu hafta 3 film seyirciyle buluşacak.

"Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu" vizyona giriyor. Dram-aksiyon türündeki filmin yönetmeni Justin Lin. Senaryosunu Chris Morgan ile Gary Scott Thompson'ın yazdığı ABD yapımı filmde, Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Elsa Pataky, Gal Gadot, Matt Schulze, Sung Kang, Joaquim de Almeida, Michael Irby, Don Omar, Alimi Ballard ve Geoff Meed rol alıyor.

Animasyon çizgi film "Panda: Sihirli Yol" sinemalarda. Robert D. Hanna'nın yönettiği ve senaryosunu yazdığı filmin seslendirmesini Robby Daniels, Ray Hanna, Jeffrey Lee Hollis, Joy Michele, Patrick Pumpuang, Rhiann Woodyard yapıyor. Filmde, Kung Fu üstadı pandalar, krallıktan kaçırılan Prens Po Kwan'ı geri getirmek için eğlence dolu maceraya atılıyor.

Fantastik macera filmi "Thor" beyaz perdeye geliyor. Yönetmenliğini Kenneth Branagh'ın yaptığı, senaryosunu Ashley Miller ile Don Payne'nin yazdığı filmde, Natalie Portman, Chris Hemsworth, Kat Dennings, Anthony Hopkins, Ray Stevenson ve Idris Elba rol alıyor.

ARMADA: "Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu", "Panda: Sihirli Yol", "Çığlık 4", "Kaybedenler Kulübü", "Alfa ve Omega", "Aşkın Büyüsü", "Winnie The Pooh", "Aşk Tesadüfleri Sever", "Mutluluğun Peşinde", "Daha İyi Bir Dünyada", "Sucher Punch", "Rio", "Yaşam Şifresi", "Thor"

METROPOL: "Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu", "Thor", "Kolpaçino: Bomba", "Çığlık 4", "Kaybedenler Kulübü", "Aşk Tesadüfleri Sever",

"İstila"

MEGAPOL: "Ya Sonra", "Kimliksiz", "Aşkın Büyüsü", "Sucher Punch"

OPTİMUM: "Thor", "Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu", "İstila", "Winnie The Pooh", "Kolpaçino: Bomba", "Alfa ve Omega", "Rio", "Sucher Punch",

"Panda: Sihirli Yol", "Çığlık 4", "Ya Sonra"

BÜYÜLÜ FENER KIZILAY: "Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu", "Thor", "Panda: Sihirli Yol", "Herşey Güzel Olacak", "Mutluluğun Peşinde", "Daha İyi Bir Dünyada", "Kimliksiz", "İstila", "Çığlık 4", "Kaybedenler Kulübü",

"Aşkın Büyüsü", "Sucker Punch"

BÜYÜLÜ FENER BAHÇELİEVLER: "Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu", "Mutluluğun Peşinde", "Daha İyi Bir Dünyada", "Bizim Büyük Çaresizliğimiz", "Rio",

"Kaybedenler Kulübü"

-SERGİ-

Ankara ÜNİVERSİTESİ KÜLTÜR SANAT EVİ: İlgül Erentürk'ün figüratif yağlı boya resim sergisi, 2 Mayıs'a kadar izlenime açık olacak.

ARETE SANAT GALERİSİ: Zafer Gençaydın'ın resim sergisi, 2 Mayıs'a kadar gezilebilir.

ÇAĞDAŞ SANATLAR MERKEZİ: Kamuran Vural'ın resim sergisi, 1 Mayıs'ta açılacak. Sergi, 8 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilecek.

GALERİ SOYUT: Zuhal Baysar'ın "Derin" sergisi, 5 Mayıs'a kadar beğeniye sunulacak.

HELİKON SANAT GALERİSİ: Fahri Sümer'in resim sergisi, 28 Mayıs'a kadar gezilebilecek.

KUĞULU SANAT GALERİSİ: Ressam Ayşegül Sürek'in "Daima" yağlı boya resim sergisi, 13 Mayıs'a kadar görülebilir.

POLART GALERİ: Gülay Yüksel'in "Yaşamdan" resim sergisi, 30 Nisan'a kadar ziyaret edilebilecek.

- ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title