Haberler

Başkentte Elektrik Kesintisi

Dağıtım Şebekelerindeki Daha Önceden Planlanan Yıllık Periyodik İşletme, Bakım, Onarım ve Tesis Çalışmaları Nedeniyle 14 Şubatta Ankara'nın Bazı Yerlerine Elektrik Verilemeyecek.

Dağıtım şebekelerindeki daha önceden planlanan yıllık periyodik işletme, bakım, onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle 14 Şubatta Ankara'nın bazı yerlerine elektrik verilemeyecek.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Haymana ilçesinde; Bumsuz beldesi, Samsam yaylası, Yeşilköy, Yergömü, Sazağası, Bostanhöyük, Yukarı Sebilibala, Kutluhan, Altıpınar ve Emirler Kesikkavak köyleri 10.00-15.00 saatleri arasında elektrik alamayacak.

Polatlı ilçesinde; Polatlı Topçu Okulu, Füze Okulu, Cumhuriyet, Zafer, Şentepe, Esentepe, Gülveren mahalleleri, Kurtuluş mahallesinin bir kısmı, Fatih mahallesinin bir kısmı, İstiklal mahallesinin bir kısmı ve Yeni Mahalle'de 10.00-12.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Kalecik ilçesinde; Kızılkaya, Akkaynak, Keklicek köyleri, Akbörk köyü su deposu ve Çiğdem Petrol'e 09.00-14.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title