Haberler

Başkan Pekel, MHP İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, MHP ilçe teşkilatını ziyaret ederek, Bandırma'nın il olması yönünde yapılacak çalışmalar için destek istedi.

Başkan Pekel, MHP İlçe Başkanı Kerim Karani Erkul ve yönetim kurulu üyeleri ile yaptıkları görüşmelerde, Bandırma'nın il olması konusunda, tüm siyasi partilerin ve Balıkesir milletvekillerinin desteği ile ortak bir çalışma yürütülmesi için fikir birliği yapıldığı söyledi.

Başkan Pekel "ben 22.Dönem Balıkesir Milletvekili olduğun yıl Bandırma'nın il yapılması için TBMM'de çalışma başlattım. Bize ilk destek veren ve il olmamız için ilk imzayı atan rahmetli Alpaslan Türkeş'ti. Bandırma 40 ilden büyük ve 50 yıldır il olmak için bekleyen 130 bin nüfuslu bir ilçe. Bakan Faruk Çelik bile, geçen hafta Bandırma ziyaretinde Bandırma'nın il olmayı hak ettiğini söylemişti. 2014 seçimleri öncesi Bandırma il olursa, hükümetten hak ettiği desteği alır ve güzel hizmetler gelir "dedi.

MHP İlçe Başkanı Erkul, Belediye Başkanı Sedat Pekel'e günün anısına bir kutu içinde MHP rozeti hediye ederek, Bandırma'nın il olması konusunda destek vereceklerini belirtti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Pekel Balıkesir Bandırma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title