Haberler

Başkan Kamacı'dan Yalıköy İlköğretim'e Ziyaret

Güncelleme:

Didim Belediye Başkan Mümin Kamacı, Yalıköy İlköğretim Okulu'nun davetlisi olarak okulu ziyaret etti.

Didim'de okulların çeşitli ihtiyaçlarının karşılanması destek olan Didim Belediye Başkan Mümin Kamacı, Yalıköy İlköğretim Okulu'nun davetlisi olarak Okulu ziyaret etti.

Didim Belediyesi'nin katkıları ile yapılan kantin binası, çevre düzenleme çalışmalarını ve okuldaki öğrencilerin temiz ve sağlıklı su içmelerinin sağlanması için takılan su arıtma sistemini, okul yönetimi, öğrenciler, öğretmenler ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Kamacı, yaptığı konuşmada okullarımızın olanaksızlıklar içinde ve bütçeleri olmadan hizmet vermeye çalıştıklarını, öğrencilerin daha kaliteli ve iyi ortamlarda eğitim alabilmelerinin sağlanması için okul yönetimlerinin ve özellikle ilçemizdeki öğretmenlerin büyük özveriyle çalıştıklarını dile getirdi.

Belediye Başkanı Mümin Kamacı okulda yaptığı konuşmasında "Didim Belediyesi olarak de hem öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlıklı, temiz ve kaliteli ortamlarda eğitim faaliyetlerini sürdürmelerini sağlamak amacıyla sürekli okullarımızın güncel ihtiyaçlarını ve bizden taleplerini karşılıyoruz. Tüm okullarımızın çevre düzenlemelerini tamamladık, parke taşlarını döşedik, banklarını, çocuk oyun gruplarını bize gelen talepler doğrultusunda temin ettik. Yalıköy İlköğretim Okulu'na da aynı şekilde desteklerimizi sunduk ve sunmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın sağlıklı ortamlarda eğitim almaları çok önemli. Çünkü çocuklarımız nasıl bir ortamda yetişirlerse gelecekte de yetiştikleri ortama göre şekillenecekler. Okullara yapacağımız her yatırım çocuklarımıza ve geleceğimize yapacağımız en önemli yatırımlardan biridir. Ben tüm öğretmen arkadaşlarıma ve okul yöneticilerine de gerçekten çok teşekkür etmek istiyorum. Çünkü Didim'deki tüm eğitimci arkadaşlarım bulundukları yerde kısıtlı olanaklarına rağmen gerçekten çok fazla emek harcayarak çocuklarımızı yetiştirmek konusunda ellerinden geleni yapıyorlar. İlçemiz bu anlamda çok şanslı ve okullardaki başarı grafiğimiz de giderek artıyor. Belediyemiz ile Milli Eğitim Müdürlüğümüz uyum içinde ve el ele vererek okullarımız için gereken neyse yapıyoruz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Apaydın'ın da katıldığı ziyarette Yalıköy İlköğretim Okulu'nun yeni yapılan kantin binası açıldı ve okula ilişkin sorunlar değerlendirildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mümin Kamacı Yalıköy Didim Yerel Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title