Haberler

Başkan Evcilmen'den Van Ekibine Teşekkür Plaketi

Van'da yaşanan depremin ardından seyyar aşevi kurarak depremzedelere sıcak AŞ sunan Muratpaşa Belediyesi personeline teşekkür plaketi verildi.

Van'da yaşanan depremin ardından seyyar aşevi kurarak depremzedelere sıcak AŞ sunan Muratpaşa Belediyesi personeline teşekkür plaketi verildi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, eşi Dilek Evcilmen ve belediye bürokratları, Van ve Erciş'te yardımları depremzedelere ulaştıran Süleyman Solmaz ile bölgede sıcak yemek dağıtımı yapan Ümit Karataş, Mahmut Akkaş, Mustan Koca, Özdemir Erdoğan, Abidin Tosun, Mustafa Ceylan, Nusret Demirkıran ve Sedat Ölekli ve aileleriyle yemekte biraraya geldi.

Başkan Süleyman Evcilmen, depremzedelerin yaralarının sarılmasına katkı koyan herkesin büyük alkış ve takdiri hakettiğini söyledi. Evcilmen, ekibin tonlarca yardımı bölgeye ulaştırdıklarını belirterek, "Gönderdiğimiz yardımları bölgede ihtiyaç sahiplerine ulaştırma konusunda Süleyman Solmaz'ın da çok ciddi katkıları oldu. Onlar yüksek özveri gösterdi, en büyük teşekkürü hakediyor. Oradaki insanlarımızın acılarını paylaştık, yaralarına bir nebze de olsa merhem olduk. Yeterli mi? Asla yeterli değil. Dilerim böyle bir acıyla bir daha karşılaşmayız" diye konuştu.

Dilek Evcilmen, Van'da gece gündüz olağanüstü kötü koşullarda depremzedelere sıcak yemek dağıtımı yapan Muratpaşa Belediyesi ekibini kutlarken, "Onlarla birlikte bizler de sarsıldık. Ekip çalışması ile toplayıp, ayrıştırıp, bölgeye ulaştırdığımız yardımlar için katkıda bulunan, destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Van'da yardımları ihtiyaç sahiplerine dağıtan Süleyman Solmaz, Ercişli bir vatandaşın Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen'e hitaben yazdığı teşekkür mektubunu okudu. Mektup tüm katılımcıları duygulandırdı. Başkan Evcilmen, ekibe teşekkür plaketi verdi.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title