Haberler

Başkan Çağlayan'a Ziyaret

Güncelleme:

Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı kutlamaları kapsamında, Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş'ı ve "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin oyuncularını misafir etti.

10/04/2013 Çarşamba günü saat 16.45'te gerçekleşen ziyarette Aktaş, "Polis Haftası" kutlamaları kapsamında kente gelen "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin oyuncuları Kenan Çoban, Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak ile oyuncu Mustafa Üstündağ ve Ecem Üstündağ, Fevzi Çakmak Bulvarı'ndaki esnafı ziyaret ettiğini ve karanfil dağıttıklarını söyledi. Gerçekleşen ziyaret sırasında ayrıca kurumlar arası ilişkilerin iyi olduğunu aktardı.

Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk polisini "Cumhuriyetin ve kanunların düşmanlarına karşı bir kalkan" olarak nitelediğini, polislerin gerektiğinde canını hiçe sayarak görevlerini yerine getirdiklerini, Polis Teşkilatının 168. yıldönümünü bir kez daha kutladığını belirtti.

Başkan Çağlayan, dizi oyuncularını Kırklareli'nde görmekten ve Başkanlık Makamında ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade etti. Dizi oyuncuları ise Kırklareli'ni çok beğendiklerini belirttiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cavit Çağlayan Hüseyin Aktaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title