Haberler

Başkan Alıcık, Mahalle Muhtarlarını Ağırladı

azilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, düzenlenen etkinlikte ilçe merkezinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

azilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, düzenlenen etkinlikte ilçe merkezinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonunda Başkan Alıcık, tarafından düzenlenen kahvaltıda 22 mahalle muhtarı eksiksiz olarak katılırken kahvaltıda Nazilli Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Akkaya, İbrahim Özkan, Mesut Erdemir, Satın Alma Müdürü Mehmet Çelik, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Gönül Öztürk, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir ve Fen İşleri Müdürü İbrahim Topçu da hazır bulundu. Nazilli'de bu güne kadar yapılan, yapımı devam etmekte olan ve yapımına yeni başlanacak olan çalışmalar hakkında genel bir değerlendirme yapmak için kahvaltılı bir toplantı düzenlediğini ifade eden Başkan Alıcık, muhtarlardan mahalleleri hakkında da bilgiler aldı.

Nazilli'nin her mahallesinde Nazilli Belediyesi tarafından değişik çalışmaların yapıldığını bu çalışmaların içerisinde yoğun olarak yeni yol yapımı, kaldırım düzenleme çalışmaları ve doğal gaz döşemesi yüzünden pek çok sokak ve caddede yenileme düzeltme çalışmalarının yapıldığını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Mahalle Muhtarlarından kendi mıntıkalarını tek tek dolaşarak eksik olanlar ve yapılması gerekenlerle ilgili olarak tespitlerde bulunmalarını istedi. Uç beylerim dediği muhtarlardan bu konuda titiz davranmalarını isteyen Alıcık; "Sizler mahallelerinizin ve bizim gözü kulağı ve sesisiniz. Mahallenizin sorunlarını eksik ve gediklerini sizden daha iyi hiç birimiz bilemeyiz. Ben her ne kadar gece gündüz demeden Nazilli'yi sokak sokak

gezsem de muhakkak gözden kaçırdıklarım oluyor. Bu yüzden sizden ricam kendi mıntıkalarınızı gerekirse adım adım dolaşarak bütün eksikleri ve yapılması gerekenleri tesbit ederek bir rapor hazırlamanızı istiyorum. Biz kendi gözümüzle gördüğümüz eksiği ya da yapılması gerekeni hemen yapmaya çalışıyoruz. Nazilli'ye yapılacak olan hizmetin sınırı yok.

Yani hizmette sınır tanımıyoruz" dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, toplantıda birlikte geçirdikleri 4 yılın muhasebesini de yaparken mahalle muhtarlarının genelinde bu 4 yıllık süreçte yapılan hizmetlerin hepsi için pekiyi notu aldı. Nazilli için yapılacak çok daha fazla hizmetin olduğunu bazı projelerin yapım çalışmalarının başlatıldığını, bazı projelerinde hazırlık aşamasında olduklarını ifade eden Alıcık; Biz o kadar çok şeyler yapmak istiyoruz ki. Çalışma arkadaşlarımla sürekli yeni projeler üretiyoruz. Bize akıllı çalışkan beyinler lazım.

İş yapan iş üreten insanlar lazım. Başkanlık makamına geldiğim günden beri siyaset yapmadım yapmayacağım da. Siyasetle iş yapılmıyor. Bizim işimiz hizmet üretmek. Ben bu konuda çok hırslıyım bazen kendi kendime kızdığım anlar oluyor. Başka memleketlere gittiğimde gördüklerim yüzünden kızıyorum kendime. Acaba ben çalışma arkadaşlarıma çok mu yükleniyorum diye düşünüyorum. Ama buna rağmen karşıma hep siyaset çıkıyor. Bu siyaseti yapanlara şunu söylemek istiyorum. Vurun abalıya da vururken de lütfen dikkat edin. Bu güne dek yaptığımız işlere bakarsak hiç biri eften püften işler değil. Buna en güzel örneği kendiniz görerek yaşayabiliyorsunuz. Mahallelerinizdeki bayanlarınızla birlikte çıktığınız şehrimizi tanıyalım tanıtalım projesinde bayan gözü ile görmelerinin ayrıcalığını yaşıyorsunuz. Personelimin uyguladığı bu proje ile bayanlarımızın da birçok şeyi görmelerini sağladık. En azından onlara kendilerinin de değerli olduklarını ve Nazilli'ye hizmette sınır tanımadığımızı göstermiş olduk. Bu gezilerimiz bundan sonrada devam edecek. Onların görüş ve fikirleri de bizim için çok önem taşıyor" şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan muhtarlar Belediyenin yaptığı tüm hizmetlerin arkasında olduklarını ifade ederek Nazilli'de yapılan her türlü hizmeti takdir ettiklerini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Akkaya Mesut Erdemir Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title