Haberler

Başkan Aksoy Yenimahalle Sakinleri ile Buluştu

Safranbolu Belediye Başkanı Dr.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Yenimahalle sakinleri ile buluştu.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, mahalle toplantıları kapsamında Yenimahalle sakinleri ile bir araya geldi. Yenimahalle Muhtarı Mehmet Yurt'un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı öncesi bir konuşma yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, "Safranbolu'yu çok sevdiğini, Safranbolu'da gerek hizmet gerekse turizm çıtasını çekilebilecek en yüksek noktaya çıkarmak adına var güçleri ile çalışmaya devam ettiklerini söyledi" dedi.

2009 yılı Safranbolu Belediyesi ile 2013 yılı Safranbolu Belediyesi arasında hem hizmet hem gelir açısından çok büyük farklar olduğunu dile getiren Başkan Aksoy, "Belediyemiz artık kendi asfaltını kendisi üretiyor ve dünya standartlarında bir kalitede asfalt malzemesi kullandığımız içinde vatandaşlarımız hiçbir rahatsızlık duymuyor. Bu şevkle de asfaltlanmamış bir karış yol bırakmayacağız. Tabii ki hizmet getirirken diğer yandan da vatandaşımızın huzurunu ve sağlığını düşünmek zorundayız. Bununla birlikte, hizmet araçlarımızın sayısını çoğalttık. Artık Safranbolu Belediyesi'nin hizmet araçları konusunda bir sıkıntısı yok. 60'ı aşkın hizmet aracımızla ilçemizin her noktasına rahatça hizmetlerimizi götürüyoruz. Her mahalleye sporla ilgili alanlar demiştik bunları yaptığımız gibi konsept parkları da sizlerin hizmetine sunuyoruz. Artık çocuklarımız daha güvenli alanlarda oynayabilecekler. Her yaş gurubundan vatandaşımız sporunu konsept parklarımızda yapabilecek. Yine turizm ve korumacılıkta da dünya markasıyız. Yurtdışında Safranbolu'muz en çok tanınan ve görülmek istenen şehirler arasında. Değerli hemşerilerim, hizmet ve modern belediyecilik adına ben ve çalışma arkadaşlarım bayrağı ilk gün nasıl aldı isek yine o ilk günkü şevk ve azimle çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" diye konuştu.

Mahalle sakinlerinin de taleplerini dinleyen Başkan Aksoy, notlarını aldıktan sonra Yenimahalle'de vatandaşlarla birlikte incelemelerde bulundu. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Aksoy Yenimahalle Safranbolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title