Haberler

Başkan Akdoğan’a Ödül

Güncelleme:

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Ve Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Köseoğlu "En Verimli Yöneticiler" Programında Ödül Aldı.

Yeni Bor Gazetesi, Bor Merkez Kasaba ve Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma, Kültür ve Turizm Derneği ile Feyza Dijital'in ortaklaşa düzenlediği "Niğde'nin En Verimli Yöneticileri" ödül töreni gerçekleştirildi.

"En Verimli Yöneticiler" ödül törenine katılmak üzere Niğde'ye gelen Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat'ta geldi.

Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat'ın da katıldığı ödül töreninden önce bir konuşma yapan Abdurrahman Yılmaz, Yeni Bor Gazetesi, Dernek ve Feyza Dijital olarak "En Verimli Yöneticileri" seçtiklerini söyledi.

"Niğde'nin En Verimli Yöneticileri"ne ödül verilmesi münasebetiyle düzenlenen törene Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Niğde Vali Yardımcısı-Vali Vekili Hanlar İden, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Niğde İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Köseoğlu, Bor İlçe Kaymakamı Kemalettin Sakin, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necmi Pişkin, Hamle Gazetesi Sahibi Ali Osman Sayın, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor 21. İkmal Merkezi Komutanı İkm. Kd. Albay Muzaffer Karagöz, Bor 21. Ana Bakım Merkezi Komutanı Önder Kamiloğlu, Bor İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Niğde İl Kültür Müdürü Mehmet Öncel Koç, BİRKO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Mumcu, NESOB Başkanı Fahri Eker, Bor Şeker Fabrikası Müdürü İlhan Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Tevfik Avanoğlu, Kamu Kurum ve Kuruluşların Temsilcileri, Görsel ve Yazılı Basın Temsilcileri ile davetliler katıldı.

Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, ödül töreninden sonra Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Köseoğlu ile sohbet etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Sabah Gazetesi Yazarı Donat'a Niğde Belediyesinin "Medeniyetlerin Yaşatıldığı Şehir" tablosunu hediye etti.

Yeni Bor Gazetesi Sahibi ve Dernek Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Yeni Bor Gazetesi, Bor Merkez Kasaba ve Köyleri Yardımlaşma Dayanışma, Kültür ve Turizm Derneği ve Feyza Dijital tarafından "En Verimli Yöneticileri" olarak belirlenen isimlere ödüllerini takdim etti.

Ödül verilen "En Verimli Yöneticiler" şunlar:

Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Niğde Vali Yardımcısı-Vali Vekili Hanlar İden, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Niğde İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, Bor İlçe Kaymakamı Kemalettin Sakin, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Köseoğlu, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor 21. İkmal Merkezi Komutanı İkm. Kd. Albay Muzaffer Karagöz, Bor 21. Ana Bakım Merkezi Komutanı Önder Kamiloğlu, Niğde İl Kültür Müdürü Mehmet Öncel Koç, BİRKO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Mumcu, NESOB Başkanı Fahri Eker, Bor Şeker Fabrikası Müdürü İlhan Saraçoğlu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title