Haberler

Basın-Emniyet Dostluk Maçı Yaptı Kazanan Yok, Kutlama Var

Türk Polis Teşkilatının 167.kuruluş Yıldönümü nedeniyle, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Personeli ile basın mensupları arasında halı saha maçı oynandı.(Ahi Tv) kadrosuyla sahada yer aldı.

Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş Yıldönümü nedeniyle, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Personeli ile basın mensupları arasında halı saha maçı oynandı.

Polis Meslek Yüksek Okulu Halı Sahasında oynanan maça Emniyet Müdürlüğü İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Müslim Kılıçaslan ve müdür yardımcıları, şube müdürleri ile emniyet personelinin yer aldığı takımla çıkarken, Basın Mensupları ise Enver Cihat Çetinkaya (İhlas Haber Ajansı) Hasan Eraslan (Ahi Tv), Mehmet Emin Turpçu (Gazeteciler Cemiyet Başkanı), Müşerref Acer (Ahi Tv), Yasin Ata (KTV-Kırşehir Haber24), Murat Aydemir (Ahi Tv), Rüstem Kaya (Mucur Güncel), Aykut Aktaş (Cihan Haber Ajansı), Sait Uyar (Arena Gazetesi), Halit Kılıç (KTV), İsmail Şahin (Yeşil Mucur), Bekir Barış Cihan (Ahi Tv), Abdurrahman Dulkadir ve Zafer Ateş

(Ahi Tv) kadrosuyla sahada yer aldı.

Maçtan önce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu, basın mensupları adına İl Emniyet Müdürü Metin Aşık'a çiçek vererek, Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş Yıldönümü kutlarken, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık da Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu'ya hoş geldiniz diyerek çiçek verdi.

Basın mensupları maça Kırşehirspor forması giyerek, dikkatleri Kırşehirspor'a çekmeye çalıştı.

Baştan sona çok çekişmeli geçen maçın ilk golünü basın takımı atarken, maçın son golünü de emniyet takımı attı. İlk yarısı Emniyet Müdürlüğünün 3-2 üstünlüğü ile sona eren maçın ikinci yarısında Basın mensupları attıkları gollerle skoru eşitledi. Müsabaka 7-7 sona erdi. İl Emniyet Müdürü Metin Aşık ise maçın başından sonuna kadar sahada kalarak, enerjisiyle dikkatleri üzerine çekti. Metin Aşık, attığı golle de skoru belirleyen isim oldu.

Maçtan sonra bir açıklama yapan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı

Mehmet Emin Turpçu, "Polis Teşkilatımızın 167. Kuruluş yıldönümünde böylesine güzel etkinliklere iştirak etmek, devletin milletin kaynaşmasıdır. Basın mensupları olarak bugün oynanan maçta hem polis teşkilatına, hem de formasını giyerek mücadele ettiğimiz Kırşehirspor'a destek verdik. Basın mensupları olarak bizler Kırşehir'in her türlü sosyal etkinliklerine destek veriyoruz.

Kırşehir basını olarak polis teşkilatımızın 167. yılını kutlarız. Bizler basın olarak yapacağımız haberlerle yerel ve ulusal medyada Kırşehirspor'a ve camiamıza gerekli her türlü desteği vereceğiz" şeklinde konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kırşehirspor Çetinkaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title