Haberler

Başbakan Erdoğan'ın Komşularından Geceyarısı 'Seçim' Tebriği

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ndeki Coşkulu Kalabalığın Ardından Gece Yarısı Komşuları Tarafından da Sevgi Gösterileriyle Karşılandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ndeki coşkulu kalabalığın ardından gece yarısı komşuları tarafından da sevgi gösterileriyle karşılandı.

AK Parti'nin gayri resmi seçim sonuçlarına göre birinci çıkmasının ardından genel merkezdeki makamında bakanlar, parti kurmayları ve milletvekillerinin tebriklerini kabul eden Başbakan Erdoğan'ı eşi Emine Erdoğan ve küçük kızı Sümeyye Erdoğan da yalnız bırakmadı. Kurmaylarıyla seçim sonuçlarına ilişkin kısa bir değerlendirme de yapan Başbakan Erdoğan, 01.30'da genel merkezden ayrılarak Subayevleri'nde bulunan evine geçti. Partililerin sevgi gösterileri eşliğinde uğurlanan Erdoğan, Subayevleri'ndeki evine

gelişinde komşuları tarafından coşkuyla karşılandı. Komşularının alkışları ve 'Durmak yok, yola devam' sloganlarıyla karşıladığı Erdoğan, arabasından inerek tek tek mahalle sakinleriyle tokalaştı. Erdoğan, coşkulu kalabalığa "Evet, evet, durmak yok, yola devam" diye karşılık verdi.

(DA-KK-KK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title