Haberler

Başbakan Davutoğlu'ndan Bosna Hersek'e Teşekkür

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, teröre tepki için Saraybosna'da bulunan Vijecnica Kütüphanesi'ne Türk bayrağının yansıtılması nedeniyle Bosna Hersek'e teşekkür etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, terör saldırılarına maruz kalan Türkiye'ye destek için, Saraybosna'nın en önemli sembollerinden Vijecnica Kütüphanesi'nin dış cephesine Türk bayrağının yansıtılması nedeniyle Bosna Hersek'e teşekkür etti.

"GÖZÜMÜZÜN NURU SARAYBOSNA"

Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, "Terör saldırılarından sonra çok destek mesajı aldık. En anlamlılarından biri gözümüzün nuru, rahmetli Aliya'nın emaneti Saraybosna'dan geldi" paylaşımında bulundu.

"ALLAH'A EMANET SARAYBOSNA"

Paylaşımında, Vijecnica Kütüphanesi'nin Türk bayrağıyla ışıklandırılmış fotoğraflarına yer veren Davutoğlu, Boşnakça "Allah'a emanet Saraybosna" sözleriyle Bosnalılara teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Saraybosna Twitter Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

Adınızı Yazın:

Azerbeycan sözdö kardeş ülke idin yüzün kızardımı????????

8
18
yanıtYanıtla
Hodri Meydan:

Nasıl gündem takip ediyorsunuz anlamış değilim. Daha 1 hafta olmadı İlham Aliyevin terör saldırısından ötürü Türkiyeye geldiği nerde yaşıyorsunuz siz ?

yanıt11
yanıt1
Y dMobil-IOS:

Sanki önemli bir devlet Te

1
21
yanıtYanıtla
etkinliğimiz kalmadı:

Çok sevdikleri arablar, pakistanlılar falan acaba Türkiyeyi hatırladı mı, böyle bi şey yaptı mı

13
8
yanıtYanıtla
BÖYLE BİR GÜZELLİĞİ:

SÖZDE HÜKÜMET NEDEN ÜLKEMİZDE YAPMIYOR ÇOK GÜZEL OLMUŞ BENCE AKP NİN PKK LI KARDEŞLERİ VE AKPKK HÜKÜMETİNİN SAYIN APO CUĞU DARILIR DİYEMİ ???

3
17
yanıtYanıtla
Gercekci:

Dalgalan sende safaklar gibi ey sanli hilal...

13
1
yanıtYanıtla
yes:

Biz dunyada yalniz kalicaz bana oyle geliyo eger amerikayi kaybedersek rusya ve amerika turkiyemizi maddi manevi zarara ugratir ve bisey yapamayiz sonra aglariz bilmem bu benim dusuncem sadece bilmiyomm

2
11
yanıtYanıtla
KASATUR:

AYNI HAREKETI SATILMIS ARAB SEYTANLARIN DA BEKLERIZ, AHA UNUTTUK ONLAR TURK SOYUNDAN DEGILLER PIS MAHLUKLAR.

4
9
yanıtYanıtla
Ezelden TÜRKMobil-IOS:

Unutma Türk oğlu Türk bu destekleri unutma

11
1
yanıtYanıtla
YÖJRÜK EFE ÖZKAN:

HANİ ARAP DOSTALIRINZ NEREDE KÜÇÜK ENİŞTE

4
7
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title