Haberler

Başbakan Davutoğlu Katliamdan Kurtulan Yaralıları Ziyaret Etti

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'daki terör saldırısında yaralananları hastanede ziyaret etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da yapılan 86 kişinin hayatını kaybettiği 186 kişinin yaşamını yitirdiği kanlı saldırı sonrası, Ankara Atatürk Araştırma ve Eğitim Hastanesinde yatmakta olan yaralıları ziyaret etti.

AÇIKLAMAYLA BİLDİRİLDİ

Başbakanlık Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Davutoğlu'nun, Ankara'daki terör saldırısında yaralanan vatandaşların tedavi gördüğü Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine gittiği bildirildi.

Açıklamada, "Sayın Başbakanımız Ankara Atatürk Araştırma ve Eğitim Hastanesinde yatmakta olan ve bugünkü patlamada yaralanan vatandaşlarımızı ziyaret etmiştir" ifadesine yer verildi.


Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Ahmet Davutoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

gercekler:

iyi bak davut efendi tayyip in 5 vakit namazkilan suuni terorstlerion mareifetini iyi gor....

94
5
yanıtYanıtla
cantürk:

ARKADAŞLAR AB ABD RUSYA ERMENİ LOBİLERİ YAHUDİ LOBİLERİ DHPLC MLKP TİKO İP DS HDP YPG PKK DEAŞ VS VS VS YA AKLINIZA NE KADAR ÖRGÜT GELİYORSA HEPSİ AKP YE SALDIRIYOR BİR DÜŞÜNÜR AYNEN SÖYLE SİYOR EĞER KARAR VERMEK TE ZORLANIRSANIZ DÜŞMANLARINIZA BAKIN ONLAR NEREYE SALDIRIYORSA O DOĞRU YOLDUR GERÇEKTENDE ÖYLE HERKES AKPYE SALDIRIYOR DEMEKKİ DOĞRU YOLDAYIZ ARKADAŞLAR SONUNA KADAR AKP DİYORUM

32
25
yanıtYanıtla
yorum Mobil-ANDROID:

akp yilanin basi once basi keseceksin gerisi kolay!!!!!

11
21
yanıtYanıtla
eski akpli:

katiller herzaman mezarlığa kurbanını son kez izlemeye giderler bu gerçek bir analizdir

11
8
yanıtYanıtla
olamaz:

bide ziyaret etmezmi. bu dahada zorumuza gidiyo

5
10
yanıtYanıtla
andok seren polis Mobil-ANDROID:

erbaa denen trol defol git buradan ezberinden gına geldi git cam sil ben hakkari de çalışıyorum şehidim var ve bunun sebebi çözüm diye diye bizi bağlayan AKP dir şüphesiz din elden gitmez ama vatan için elden gider sana koyun demiyorum olma diyorum gölge etme

3
11
yanıtYanıtla
Elhamdulillah muslumaniz.Mobil-ANDROID:

Kurtler ayrimcilik yapmayin bu topraklarda birlikte savastik diyoruz ve birlikte kazandik diyoruz.Benin irkim Yuzde yuz Turk degil ama savaslar bitmis sinirlar cizilmis yillardir Osmanli hakimdi bu bolgelere hepimiz farkli irklardan ayni cati altinda yasiyorduk ama bu ayrimciligi savasi siz istiyorsunuz maalasef sizin yuzunuzden bu kan dokuluyor.Akilli olun adam olun.Allah hepinize hesabini soracak.Masum insanlari olduruyorsunuz.

8
3
yanıtYanıtla
orhan:

Boş bakan Cizre Hakkari Mardin hastanelerinde de yarali halk var oraya da gitmenizi''temenni ederiz acil şifalar diliyorum ankarada tüm yaralilara

6
3
yanıtYanıtla
Barbaros pasaMobil-IOS:

Lan siz oylararin oranina bakacaginizi ölen insanlara bakin insan öldü insan BU ülkeye atatürk lazim ATATÜRK heppimiz kardesiz

7
2
yanıtYanıtla
İŞİD yaptı:

Sevinmeyim ölenlerin hepsi HDPLİ ve Kürt diye. Aralarında çok solcu, alevi, sosyalist, emekçi, devrimci Türk gençleride var. Normal vatandaş ve polislerde öldü. Yazık.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title