Haberler

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na Espirili Gönderme: Gitsin Slime Hesabı Açsın

Güncelleme:

Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nu espirili bir şekilde eleştirdi. Başbakan, "Durmadan kafa karışıklığı yaşıyor, sosyal medyada slime hesabı açsın video yüklesin." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun son zamanlardaki söylemlerini esprili bir şekilde eleştirdi. Yıldırım, kafasının karşık olduğunu söylediği Kılıçdaroğlu için "Kılıçdaroğlu yeni yeni söylemler yeni yeni yöntemler meraklısıysa sosyal medyada gitsin bir slime kanalı açsın video yüklesin." dedi.

Başbakan Yıldırım, Habertürk canlı yayınında şunları söyledi:

Kılıçdaroğlu durmadan kafa karılıklığı değişti. Çatıyor, sonra yumuşuyor. Kim akıl veriyorsa ona. Bir takım taktiklerle telkinlerle kampanya yaparsanız vatandaş sizin evvelki dönemlerinize bakar.

"SOSYAL MEDYADA SLİME HESABI AÇSIN"

Bugünlerde sosyal medyada çok yoğun çalışmalar var eğer Kılıçdaroğlu yeni yeni söylemler yeni yeni yöntemler meraklısıysa sosyal medyada gitsin bir slime hesabı açsın, bir kanal açsın orada yayınlasın. Bu da etkili olabilir bunu da tavsiye ediyorum. Gerçi p genç kuşakların işi ama öğrenmenin yaşı yok.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Binali Yıldırım Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title