Haberler

Bartın'da 16 Köpeğin Zehirlenerek Telef Edildiği İddiası

Bartın'ın Kozcağız Beldesi'nde, aralarında sahipli köpeklerin de olduğu 16 köpeğin zirai ilaç karıştırılan et ile zehirlenerek telef edildiği ileri sürüldü.

Bartın'ın Kozcağız Beldesi'nde, aralarında sahipli köpeklerin de olduğu 16 köpeğin zirai ilaç karıştırılan et ile zehirlenerek telef edildiği ileri sürüldü. Hayvanseverler duruma tepki gösterirken, köpek leşleri toplanarak gömüldü.

Kozcağız'da yaşayanlar, dün akşam saatlerinde belde merkezindeki sokak aralarında köpek leşleri gördü. Beldede çok sayıda köpeğin bilinçli olarak telef edildiği bilgisinin sosyal medyada yayılması üzerine Bartın Hayvanseverler Derneği üyesi Neşe Yıldırım, Kozcağız'a gitti, ardından da jandarma ve belediyeye haber verdi. Belediye ekiplerinin yaptığı çalışmada, aralarında boyunlarında tasması bulunan sahipli köpeklerin de olduğu 16 köpek leşi tespit edildi. Zabıta ekiplerinin fotoğraf çekip inceleme yapmasından sonra köpekler sokaklardan toplanıp kamyonete konularak belediye çöplüğünde gömüldü.

OTOMOBİLDEN KÖPEKLERE ZEHİRLİ ET ATILDIĞI İDDİASI

Bir görgü tanığı, akşam saatlerinde bir otomobilden 2 kişinin köpeklere et attığını gördüklerini ileri sürdü. Bartın Hayvanseverler Derneği üyesi Neşe Yıldırım, telef edilen köpeklerin arasında sahipli olanların da bulunduğu belirterek, şöyle konuştu:

"Gece saatlerinde bir otomobilden köpeklere et atılmış. İçine zehir de atılmış. Köpekler can çekişerek hayatlarını kaybetti. Bu vahşettir. Sorumluların bulunmasını istiyorum. Daha önce de burada hayvan katliamı oldu. Konuştuğumuz vatandaşlar belediyede çalışan bir kişinin köpeklere et attığını söylüyorlar. Artık belediye mi yaptı yoksa başka biri mi bilmiyoruz. Bunun bir an önce bulunmasını ve cezalandırılmasını istiyoruz."

Kozcağız Belediyesi Zabıta Müdürü Erol Güneş de, gece saatlerinde bir otomobilden köpeklere et atıldığı ihbarını aldıklarını, araştırmalarının sürdüğünü söyledi.

- Bartın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kozcağız Beldesi Bartın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (2)

Şükran Işıktel:

Bu vahşettir nasıl kıydınız canlara vicdansızlar sizlerde hiç allah korkusu ve merhamet yokmu nasıl hesap vericeksiniz onlara can veren rabbime

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Hayvanlar size Allahın emanetidir, onlara merhamet etmeyenlere merhamet etmeyiz diyen kitabın ehli olarak size merhamet bize yakışmaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title