Haberler

Baran Bebek Hem Babasız Hem de Annesiz Kaldı

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde aşırı hız nedeniyle meydana gelen kazadan mucize eseri yaralı kurtulan Baran bebek, babasının ardından aynı kazada yaralanan annesi 33 yaşındaki Nurcan Çam'ın da yaşamını yitirmesiyle hem yetim, hem de öksüz kaldı.

Milas'tan dün saat 13.00 sıralarında Bodrum'un Mazı Köyü'ne giden 38 yaşındaki Mustafa Çam'ın yönetimindeki 48 KM 262 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Savrulan otomobil karşı yöne geçip, takla attı ve Selçuk İlhan Bilgin yönetimindeki 14 AZ 232 ve polis memuru Oğuzhan Kılıç yönetimindeki 34 SYA 78 plakalı otomobillere çarparak durabildi. Kazada, Selçuk İlhan Bilgin, yanındaki annesi 45 yaşındaki Hamiyet Bilgin, babası emekli polis 58 yaşındaki Mehmet Bilgin, yakını 22 yaşındaki Uğur Turan ile diğer otomobillerin sürücüsü Oğuzhan Kılıç ile Mustafa Çam, eşi Nurcan Çam ve bir aylık bebeği Baran Sarp Çam yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mustafa Çam'ın kalbinin durduğunu belirleyip, kalp masajı yaptıktan sonra Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak, doktorların çabalarına rağmen Çam kurtarılamadı.

Mustafa Çam'ın ardından Özel Bodrum Hastanesi'nde tedavi gören eşi Nurcan Çam ile Bodrum Devlet Hastanesi'ndeki yaralılardan Mehmet Bilgin de bugün öğlen saatlerinde tedavi yaşamını yitirdi. Kaza sonrası ambulans helikopterle İzmir'deki Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Baran bebek, babasının ardından annesinin de ölmesiyle hem yetim hem de öksüz kalmış oldu.

Nurcan Çam'ın, yakınları tarafından hastane morgundan alınan cenazesi ikindi üzeri Yalıkavak Beldesi, Gerişaltı Mevkisi'ndeki Yemiş Camisi'ne getirildi. Burada düzenlenen törene Nurcan Çam'ın babası Hüseyin Gökay, annesi Pakize Gökay, yakınları, Baran bebeğin kaptan olan amcası Erdal Çam, Bağımsız Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ve vatandaşlar katıldı. Kılınan namazın ardından, Nurcan Çam, Mazı Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Mustafa ve Nurcan Çam'ın geçen kasım ayında evlendiklerini belirten Erdal Çam, "Birbirlerine, bebeklerine doyamadan bu hayattan ayrıldılar. Hala olayın şokunu yaşıyoruz. Yeğenim Baran'ın durumu şimdilik iyi. Cenazeden hemen sonra onun yanına gideceğiz, acımız büyük" dedi.

Bodrum Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitiren Mehmet Bilgin'in cenazesi ise otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Bilgin Mustafa Çam Muğla Bebek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title