Haberler

Balparmak Apitera Doğanın Şifasını Çocuklara Sunuyor

Güncelleme:

Altıparmak Gıda'nın Türkiye bal pazarının lider markası Balparmak; arı ürünleri karışımlarından oluşan yeni serisi Apitera ile arıların mucizelerini evlere taşıyor.

Bal, arı sütü, polen ve propolisin farklı karışımlarından oluşan 4 ürüne sahip Balparmak Apitera'nın "Arı Sütü-Bal-Propolis" karışımı çocukların sağlıklı gelişimine katkı sağlıyor.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Hilal Mocan "Ebeveynler çocuklarının sağlıklı gelişimi için gün geçtikçe daha fazla doğal destek ürünlerine yöneliyor. Doğanın bize sunduğu mucizeler arasında yer alan; bal, arı sütü ve propolis çocukların bağışıklık sistemleri ve sağlıklı gelişimi için eşsiz birer doğal destek. Çocuklarımıza arı ürünleri karışımları verirken; güvenilir markaların ürünlerini tercih etmeliyiz. Detaylı analiz süreçlerinden geçmiş, doğru koşullarda saklanmış, saflığından ve doğallığından emin olunmuş arı ürünleri karışımlarını çocuklarımız güvenle tüketebilir" dedi. Bal, arı sütü ve propolisin karışımının çocuklar üzerindeki olumlu etkilerine değinen Mocan, "Özellikle okulların açıldığı ve kış mevsiminin yaklaştığı şu günlerde bu karışım, vücudun bağışıklık sistemini güçlendiren ve çeşitli hastalıklara karşı koruyuculuk sağlayan en iyi doğal besin takviyelerinden biridir. Vücut savunma sisteminde rol oynayan makrofajların bakteri öldürücü etkisini ve antikor üretimini artırır. Çocukların üst solunum yolları ve orta kulak enfeksiyonlarının tedavisinde de çok önemli bir destekçidir" dedi.

Altıparmak Gıda'nın kalite ve analiz süreçlerindeki gücünü dile getiren Altıparmak Gıda AR-GE ve Kalite Direktörü Aslı Elif Sunay "Sahip olduğumuz Altıparmak Gıda Analiz Laboratuvarı, alanında Avrupa'nın en kapsamlı dört eş değer laboratuvarı arasında yer alıyor. Bu durum, kalite ve analiz süreçlerimizde bize güç katıyor, Türkiye pazarında ilklere imza atmamıza vesile oluyor" dedi. Bal, arı sütü, propolis, polen gibi arı ürünlerinin faydalarının uzun yıllardır bilimsel çalışmalarla ortaya koyulduğuna değinen Sunay, "Arı ürünlerini tüketicilerimize hak ettikleri değerde sunmak için detaylı araştırmalar ve AR-GE çalışmaları yaptık. Bu çalışmaların sonunda da Balparmak Apitera Serisi ile doğal ve saf arı ürünlerini en uygun şekilde ve koşullarda tüketicilerimizle buluşturduk. Seride yer alan ürünlerimiz; saf ve doğal arı ürünlerinin en uygun miktardaki karışımlarını içeriyor. Ürünlerin besin değerini maksimumda koruyabilmek için soğutucu dolaplarda saklanan ve satışa sunulan Balparmak Apitera ürünleri ile tüketicilerimiz arı ürünlerinden, gönül rahatlığıyla faydalanma imkânı buldu" dedi.

Balparmak Apitera Serisi Sadece Eczanelerde!

Altıparmak Gıda'nın uzmanlığı ve güvencesiyle sadece eczanelerde, özel soğutucu dolaplarda satışa sunulan doğal destek niteliğindeki yeni Balparmak Apitera Serisi; "arı sütü-bal", "arı sütü-bal-polen", "arı sütü-bal-propolis", "arı sütü-bal-polen-propolis" olmak üzere dört ayrı ürünü kapsıyor. Balparmak Apitera Serisi ve satış noktaları hakkında detaylı bilgiye "www.balparmakapitera.com.tr" adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Propolis Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title