Haberler

Balıkesir'de AK Parti Yerel Yönetimler Şurası Yapılacak

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı, bu hafta sonu Balıkesir'de, "Yerel Yönetimler Şurası" düzenleyeceklerini bildirdi. DSİ tesislerindeki şuranın geniş katılımlı olacağı kaydedildi.

AK Parti Balıkesir Teşkilatında bugün gerçekleşen iltihak töreninde merkez Kocaavşar Belediye Başkanı Keskin Gezen'in MHP'den AK Parti'ye geçmesiyle, Balıkesir'deki AK Partili belediye sayısı 23'e yükselmiş oldu. Parti olarak seçime her an hazır olduklarını ve sürekli bir çalışma içerisinde bulunduklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, son katılım ile birlikte Balıkesir'de 9 ilçe ve 14 belde olmak üzere toplam 23 belediyeye sahip olduklarını, 2014 yerel seçimlerinde başta Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm belediye başkanlıklarına talip olduklarını ve kazanmak için siyasi çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini söyledi.

YEREL YÖNETİMLER ŞURASI

AK Parti İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı, bazı partilerin yaklaşan seçimler nedeniyle seçim startı vermesi, ç alışmalara başlaması gibi değişik haberlerin yayınlandığını, ancak AK Parti'de diğer partilerden farklı olarak böyle bir şeyin olmadığını, çünkü AK Parti'nin bir seçimin ertesi günü hemen diğer seçim için çalışmalara başladığını söyledi. Önümüzdeki Cumartesi günü Balıkesir'de, "AK Parti Yerel Yönetimler Şurası" düzenleyeceklerini açıklayan İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, "Yaklaşan seçimler nedeniyle işte şu parti yerel seçimler için start verdi, çalışmalara başladı diye haberler yayınlanıyor. AK Parti'de böyle bir şey yok.

En son yerel seçimler 29 Mart 2009'da yapıldı, ertesi gün yani 30 Mart tarihi itibariyle AK Parti'de seçimler başlamıştır. Bizde herhangi bir şekilde start yok. Biz bir seçim atlattık mı tüm teşkilatlarımızla birlikte diğer seçim için hemen çalışmalara başlıyoruz. Çalışmalarımız, gayretlerimiz devam ediyor. Arkadaşlarımızdan bu dönem de yine hayırlı çalışmalar ümit ediyoruz. Yerel yönetimlerle ilgili olarak önümüzdeki hafta sonu cumartesi günü DSİ'nin Çayırhisar Tesislerinde tüm Balıkesir'de geniş katılımlı bir Yerel Yönetimler Şurası gerçekleştireceğiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Poyrazlı Kocaavşar Balıkesir Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title