Haberler

Balıkesir Belediyesi'nden Şehitlere Saygı

Balıkesir Belediyesi, Kent Merkezindeki Şehit Adı Taşıyan Parkların Tabelalarını Yeniledi. Bakımdan Geçirilen Parklara Çeki Düzen Verildi.

Balıkesir Belediyesi, kent merkezindeki şehit adı taşıyan parkların tabelalarını yeniledi. Bakımdan geçirilen parklara çeki düzen verildi.

Şehir merkezinde, çeşitli semtlerde bulunan park ve çocuk oyun alanlarından bir bölümüne Balıkesirli şehitlerin adlarını veren Balıkesir Belediyesi, bu parklar için yaptırdığı yeni tabelalara, şehitlerin özgeçmişlerini de koydu. Büyüklükleri ve konumlarına göre bir ya da birden fazla tabela konan parklar, geçen yıl Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenilenerek, modern bir görünüme ve çağdaş fonksiyonlara kavuşturulmuştu. Son yapılan çalışmada, tabelaları yenilenen şehit adı taşıyan parklar ve bulundukları semtler şunlar;

"Şehit Astsb. Özkan Demirel, Şehit Astsb. İsa Yavaş ve Şehit Hv.Plt.Yzb. Abdullah Aynaoğlu Parkları (Bahçelievler Mahallesi), Şehit Astsb. Tuncay Urhan Parkı (Hasan Basri Çantay Mahallesi), Kıbrıs Şehitleri ve Şehit Plt.Tğm. Yılmaz Uyanık Parkları (1. Gündoğan Mahallesi), Şehitler ve Şehit J.Onb. Ali Aydoğan Parkları (Paşaalanı Mahallesi), Şehit Dnz.Kd.Üstğm. Necati Gürkaya Parkı (Atatürk Mahallesi), Şehit Hv.Plt.Üstğm. Taner Alkalp ve Şehit P. Üstğm. Abdurrahman Turhan Parkları (2. Oruçgazi Mahallesi), Şehit J.Yzb. Kamil Aşık Meydanı (Hisariçi Mahallesi), Şehit Kom.Er Mustafa Yorulmaz Parkı (Ege Mahallesi), Şehit Özcan Özsoy Parkı (Gazi Osman Paşa Mahallesi)."

(YU-)

24.12.2007 18:45 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title