Haberler

Balıkesir-Ankara Arasındaki Uçak Seferleri Başlıyor

Balıkesir-Ankara arasındaki tarifeli uçak seferlerinin 4 yıl aradan sonra yeniden başlayacağı bildirildi.

Balıkesir-Ankara arasındaki tarifeli uçak seferlerinin 4 yıl aradan sonra yeniden başlayacağı bildirildi.

Türk Hava Yolları (THY) bünyesindeki Anadolu Jet ile Bora Jet firması koordinesinde gerçekleştirilecek uçuşlarda ilk seferin 24 Mayısta gerçekleştirileceği öğrenildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Balıkesir'e uçak seferlerinin yeniden başlatılması yolunda THY Genel Müdürlüğü nezdinde yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuç verdiğini belirtti.

Uğur, ilk etapta haftada üç gün gerçekleştirilecek seferlerin süreklilik kazanması için Balıkesirliler'e görev düştüğünü kaydetti.

Geçmiş yıllarda bu konuda yapılan denemelerin olumsuzlukla sonuçlanmasının hayal kırıklığı yarattığına dikkati çeken Uğur, "Balıkesirliler'e verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Balıkesirliler de uçağına sahip çıksın. Balıkesirliler, sahip çıktığında uçak seferleri kalıcı olur" diye konuştu.

Uğur, Balıkesir'den Ankara'ya trenle yaklaşık 10 saat, karayoluyla ise 8 saatte ulaşılabildiğini vurgulayarak, uçak seferlerinin başlamasıyla birlikte bu mesafenin bir saat 20 dakikaya ineceğini bildirdi.

Balıkesir Havaalanı'na 4 yıl aradan sonra ilk uçak, 24 Mayıs 2011 Salı günü inecek. Seferler, THY Anadolu Jet ile Bora Jet firmalarının koordinesiyle Bora Jet'e ait küçük uçaklarla yapılacak.

Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri planlanan uçuşların biletleri, Bora Jet internet sitesinden alınabilecek. Bilet ücretleri ise promosyon 89, ekonomik 109 lira olacak.

-UĞUR'A NAZAR BONCUĞU-

Bu arada, AK Parti'nin Balıkesir milletvekili adayları Edip Uğur ile birlikte Cemal Öztaylan, Tülay Babuşcu, Ali Aydınlıoğlu, Akif Okur, Mehmet Emin Karatan, Ekrem Yavaş ve Hilal Özdemir, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Kızılay ve Anafartalar Caddesi'ndeki iş yerlerini ziyaret eden Uğur, karşılaştığı vatandaşlar ve esnafla konuşarak, sorunlarını dinledi.

Balıkesir'in tanınmış esnaflarından "Şekerci Orhan" olarak bilinen Orhan Günvaran, Uğur'a nazar boncuğu takıp, başarı diledi.

Kasaplar Camisi karşısında açılan Kimse Yok mu Derneğinin kermesini de ziyaret eden Uğur, buradaki yiyeceklerden satın alarak vatandaşlara ikram etti.

Uğur, AK Parti'nin ülke genelinde olduğu gibi Balıkesir'de de birinci parti olduğunu belirterek, "Bundan hiç şüphemiz yok. Çünkü bu ilin her yerinde yapılan hizmetlerle izimiz var" dedi.

- BALIKESİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CUMARTESİ- PAZAR KAFELERE GİTMEYİN! Sosyal medyada başlatılan boykot ne? Kafeler neden boykot edilecek? Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title