Haberler

Bakan Talimatıyla İhmal İddialarına Jet Soruşturma

Tekirdağ'da feribottan inerken araçları ile denize düşerek yaşamlarını yitiren 4 kişi ile ilgili olarak Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım'ın talimatıyla adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Tekirdağ'da feribottan inerken araçları ile denize düşerek yaşamlarını yitiren 4 kişi ile ilgili olarak Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım'ın talimatıyla adli ve idari soruşturma başlatıldı. Olayın ardından liman feribot trafiğine süresiz olarak kapatıldı.

Tekirdağ Limanı'na geldikleri sırada yeterli aydınlatma ve çıkış yönü için yönlendirme görevlisi bulunmaması sonucu içinde bulundukları otomobilin denize düşmesi sonucu ölen dünürler; Zeynep ve Ahmet Gülhan ile Aysel ve Vecdet Eriş çiftinin ölümü ile ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatıldı.

ÇİFTE SORUŞTURMA

Olayla ilgili olarak Denizlicilik İşletmeleri Bölge Müdürlüğü ve Tekirdağ Savcılığı'nın soruşturma başlattığını belirten Vali Kemelek, gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.

Olayın ardından liman feribot trafiğe süresiz olarak kapatıldı. Limana gelen yolcular görevliler tarafından sefer olmadığı gerekçesi ile geri çevriliyor. Tekirdağ'da 4 kişinin otomobil ile denize düşüp boğularak öldüğü Tekirdağ Limanı kazadan sonra deniz ulaşımına kapalı tutuluyor. Limanın kapatılması nedeniyle Marmara Adası, Avşa Adası ve Kara Biga'ya yapılan feribot seferleri Barboros Limanı'ndan yapılıyor. Tekirdağ Limanı'na gelen yolcular görevliler tarafından Barboros'a yönlendiriliyor.

BAKAN TALİMATIYLA JET SORUŞTURMA

İhmal iddialarıyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tekirdağ Liman Başkanı Murat Gül, "Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım'ın talimatıyla ilmal iddiaları ile ilgili soruşturma başlatıldı. İddialar araştırılıyor. Geniş açıklamayı sayın bakanımız bugün Ankara'da yapacak" dedi.

SAVCI İNCELEME YAPTI

Limandaki kazanın olduğu aracı getiren 'Yener C' feribotu Savcı Muammet Özcan'ın talimatıyla kaza gecesi yaklaştığı yerinde bekletiliyor. Öte yandan, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Muammer Özcan bugün saat 11.00 sıralarında polis ve jandarmadan oluşan bilirkişi heyetiyle birlikte kazanın yaşandığı yerde inceleme yaptı. Kazanın oluş şekli hakkında bilgi alan Cumhuriyet Savcısı Muammer Özcan, görgü tanıklarından detayları dinledi. Feribotla aracın denize düştüğü yeri metre ile ölçtürdü. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zübeyir Kemelek Binali Yıldırım Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title