Haberler

Bakan Müezzinoğlu, Çift Kol Nakilli Sağır'ı Ziyaret Etti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde çift kol nakli yapılan 29 yaşındaki Mustafa Sağır'ı ziyaret edip geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde çift kol nakli yapılan 29 yaşındaki Mustafa Sağır'ı ziyaret edip geçmiş olsun dileğinde bulundu. Ankara'daki bombalı terör saldırısındaki yaralıların son durumuyla da ilgili bilgi veren Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Bu sabah itibariyle 12 yatan hastamız var. 5 hastamız yoğun bakımda" dedi.

Bölge değerlendirme toplantısı için Antalya'ya gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, öncesinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ni ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu'nu hastanede, Vekil Rektör Mustafa Ünal, rektör yardımcıları, Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Özlenen Özkan ile aynı bölümdeki öğretim üyesi eşi Prof. Dr. Ömer Özkan karşıladı.

Bakan Müezzinoğlu, ardından hastanenin 5'inci katındaki Plastik Cerrahi Kliniği'ni ziyaret etti. Burada Türkiye'nin ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar ve 4'üncü nakillisi Turan Çolak'la tanıştırılan Bakan Müezzinoğlu, "Evli olan değil mi" diye sordu. Uğur Acar ise "Ben bekarım sayın bakanım. Evli olan Turan Çolak. İnşallah zamanı gelince ben de evleneceğim" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel "Nikahlarını kıymak için hazırım" derken, Bakan Müezzinoğlu da Uğur Acar'a "İnşallah en kısa zamanda mutlu bir yaşam diliyorum sana" dedi.

Bakan Müezzinoğlu daha sonra klinikte tedavisi sürdürülen, çift kol nakilli Mustafa Sağır'ı ziyaret etti. Mustafa Sağır'a geçmiş olsun dileğinde bulunan Bakan Müezzinoğlu, nasıl hissettiğini sordu. Mustafa Sağır ise "Ben her zaman nakil olma hayali kuruyordum. Benim durumum Allah'ın bir mucizesi. Her zaman Allah'a dua ve şükretmişimdir. Bu nakli de şükrüme bağlıyorum. Şu an sol kolumun işaret parmağımı hissediyorum, oynatabiliyorum. Bunu hissettiğimde çok heyecanlandım" dedi.

Bakan Müezzinoğlu, yaklaşık 10 dakika süren ziyaretin ardından hastane önünde basın mensuplarına açıklamada bulundu. Antalya'ya 81 ilin sağlık yöneticileriyle birlikte bu yılın değerlendirmesini yapmak üzere geldiğini ve hafta sonu Antalya'da olduğunu söyleyen Bakan Müezzinoğlu, AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal ve nakli gerçekleştiren ekibin başındaki Prof. Dr. Ömer Özkan'a teşekkür etti.

ANKARA'DA HASTANELERDE 5'İ AĞIR 12 YARALI KALDI

Ankara'daki bombalı terör saldırısındaki yaralıların son durumuyla ilgili de bilgi veren Müezzinoğlu, "Bu sabah 11.00 itibariyle hastanelerimizde 12 yatan hastamız var. 5 hastamız yoğun bakımda. 5 yaşındaki kızımız Buse'nin durumu ciddiyetini koruyor. Diğer hastalarımız yoğun bakımda ve serviste olan hastalarımızla ilgili tıbbi tedavileri devam ediyor. İnşallah hepsini şifayla ailelerine, sevdiklerine, milletimizi göndermek için meslektaşlarımız ellerinden gelen gayreti gösteriyor" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Mehmet Müezzinoğlu Mustafa Sağır Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title