Haberler

Bakan Koç, Bayburt Kültür Merkezi'ni Açtı

Bayburt Kültür Merkezi, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un da Katıldığı Törenle Hizmete Açıldı. Koç, Yaptığı Konuşmada Demokrasiyle Yönetilen Ülkelerde Milletvekillerinin Kaçmak İçin Değil, Mecliste Var Olmak İçin Seçildiğini Vurguladı.

Bayburt Kültür Merkezi, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un da katıldığı törenle hizmete açıldı. Koç, yaptığı konuşmada demokrasiyle yönetilen ülkelerde milletvekillerinin kaçmak için değil, mecliste var olmak için seçildiğini vurguladı.

Şehirdeki incelemelerinin ardından açılışı yapılacak olan Kültür Merkezi binasına gelen Koç, açılışta kısa bir konuşma yaptı. Koç, yetkililere merkezin boş bırakılmaması ve her hafta bir etkinlik düzenlenmesi önerisinde bulunarak, "Binalar insan nefesiyle hayat bulur. Ancak o zaman bu binalar layıkıyla çalışır. Sizler bu duyarlılığı gösterirseniz, Buyburt'ta ne göç sorunu ne de işsizlik sorunu kalır" diye konuştu. Koç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben bu ülkenin güzelliklerinin farkında bir insan ve bu

güzelliklerden sorumlu bakan olarak burada bulunmaktayım. Ülkemiz için yapılacakları en iyi şekilde yaptık, yapamadıklarımızı da tavsiye ettik. Bütün bu çalışmaları Türk milletine armağan ediyoruz. Demokrasiyle yönetilen bir ülkede yaşadığımız için her şeyin demokrasi çerçevesinde olması gerekiyor. Bunun için İstanbul'da, Ankara'da ne varsa Bayburt'ta da onun olması gerekiyor. Demokrasinin gerçek manası budur. Demokrasiyle yönetilen ülkelerde mecliste var olmak için seçilirsiniz, kaçmak için değil. Bu

kadar güzellik bir aradaysa burada katkısı olan eski bakanlarımıza, milletvekillerimize, valilerimize, kültür ve turizm il müdürlerimize, emniyet ve asayişi sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Daha güzel, daha sosyal bir Bayburt için hepimiz buradayız. Bir sonraki buluşmamızda bakan olmasam bile mütevazı bir milletvekili olarak üniversitemizin açılışında yine sizlerle beraber olacağım."

Hacivat ve Karagöz isimli resim sergisinin açılışını da yaparak eserleri inceleyen Koç, incelemelerinin ardından Gümüşhane'ye gitti.

Açılışı yapılan Bayburt Kültür Merkezi, 8 milyon YTL'ye mal oldu. 4 kattan oluşan merkezde; konferans, sergi, sinema salonları ve idari bölümler bulunuyor.

Açılışa Bakan Koç'un yanı sıra Bayburt Valisi Musa Küçükkurt, Belediye Başkanı Bekir Çetin, milletvekilleri Ülkü Gökalp Güney ve Fetani Batal, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

(YY-İRT-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title