Haberler

Bakan Eroğlu'dan Denizli'ye Yatırım Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bayramlaşmak için geldiği Denizli'deki açıklamasında bu ilde sulama göletleri ve kanallar yapılacağını söyledi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bayramlaşmak için geldiği Denizli'deki açıklamasında bu ilde sulama göletleri ve kanallar yapılacağını söyledi.

Bakan Veysel Eroğlu, Denizli Valiliği'ni ziyaret ettikten sonra bayramlaşmak için Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'na geldi. Vali Abdülkadir Demir, Ak Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Nihat Zeybekci, Nurcan Dalbudak ve Bilal Uçar, Denizli'nin Ak Partili Belediye Başkanı Osman Zolan ve partililerle bayramlaşan Bakan Eroğlu, kente yeni yatırımlar yapılacağını söyledi. Eroğlu, "Baklan İlçesi'ne 480 bin metreküp hacimli sulama göleti yapılacak. Bu proje için 8 milyon 842 bin TL keşif bedeli belirlendi. Güney İlçesi'ne de 5 milyon 214 bin TL keşif bedelli 200 bin metreküp hacimli sulama göleti inşa edeceğiz. Yenicekent Beldesi'ne yapılacak kanalla 140 bin dekar arazi sulanacak. Çal, Tavas, Sarayköy ve Çameli ilçelerine otomatik meteoroloji gözlem istasyonu kurulacak. Gölemezli ve Kaklık beldelerine de taşkın su kontrol tesisleri kurulacak" dedi.

"KAHRAMAN OrduMUZ EŞKIYAYI İNİNDE VURDU"

Konuşmasında terör olaylarına da değinen Bakan Eroğlu, "Çukurca saldırısından sonra Türkiye büyük acı yaşadı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'Bıçak kemiğe dayandı' dedi. Kahraman ordumuza talimat verdi. 22 taburumuz Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in de katıldığı operasyonda eşkıyayı ininde vurdu. Allah'a şükür şehitlerin kanları yerde kalmadı" diye konuştu.

Ülkenin bir karış toprağını bile ayırmanın mümkün olmadığını kaydeden Bakan Eroğlu, "Şanlı bayrağımız ilelebet dalgalanacaktır. Türkiye küresel bir güçtür. 2023'te Türkiye, dünyanın en büyük 11 ekonomisinden birine sahip olacak. Büyük hedefleri olmayan milletler tarih sayfalarından silinir. Bu coğrafyada ayakta kalmak için birlik beraberlik ve kardeşliğimizi daha da pekiştirip, çok daha güçlü olmak zorundayız" dedi.

"DEPREM GERÇEĞİ UNUTULMAMALI"

Kurban Bayramı öncesi herkesi derinden üzen Van depremi sonrası yaraların hızla sarılmaya devam ettiğini söyleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Türkiye'nin deprem gerçeğini unutmadan sağlam zemine sağlam konutlar yapması gerektiğini kaydetti. Eroğlu, "Van'daki depremden sonra hükümetimiz çok hızlı davrandı. Bazıları muhalefet olsun diye muhalefet yapıyor, haksızlık yapıyor. 1999 Marmara depreminde İSKİ Genel Müdürü idim. O zaman hükümet altı günde deprem bölgesine ulaşabildi. Oysa, Van depreminden dört saat sonra Başbakan Erdoğan Van'a gitti. Güçlü devletimiz güçlü hükümetimiz var. Kısa sürede Van'da hayat normal şartlara dönecek" dedi.

Eroğlu, konuşmasının ardından Afyonkarahisar'ın Dazkırı İlçesi'ne hareket etti.

FI,RÇ(AÖ/ESM) - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
title