Haberler

Başbakan Erdoğan: Bana Baba Demeyin

Güncelleme:

AK Parti'nin Mardin mitinginde konuşan Erdoğan "Tayyip Baba" sloganlarını susturarak "O babalar geçti. Bana baba demeyin" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin yerel seçim çalışmaları kapsamında Mardin'de vatandaşlara seslendi. 4 ay Pınarhisar cezaevinde yatmasına sebep olan Ziya Gökalp şiirini tekrar okuyan Erdoğan, meydanda "Tayyip Baba" sloganları atılması üzerineyse, "Bana baba demeyin. O babalar geçti. Biliyorsunuz limanlarda babalar var başka türlü babalar var. Bana baba demeyin. Biz size baba olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Bizim farkımız bu." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamasından satırbaşları;

Türkiye'de huzuru bozmak için o malum çevreler yeni tuzakların peşinde. Buradan hem Mardin'e hem Türkiye'ye sesleniyorum, bu senaryolara tuzaklara karşı 77 milyon aziz milletimin sabırlı uyanık sağ duyulu olmasını özellikle rica ediyorum. Bütün siyasi partilere sorumlu davranma çağrısını yapıyorum. Bütün medya kuruluşlarına sorumlu davranma çağrısı yapıyorum. Olayları tahrik etmeye çalışan işveren örgütlerine, sendikalara sorumluluk çağrısı yapıyorum.

"BAKIYORUMDA BAZI İŞ VERENLER..."

Kimin ne meselesi varsa meselesini 30 Mart'ta sandıkta çözsün. Bakıyorum ki bazı iş verenler sosyal medya yoluyla tahrikler yapıyorlar. Sokaklara çıkmakta sokağa itmek de asla çözüm değildir. Seçime 18 gün kala sokakları ateşe vermeye çalışmak demokratik bir duruş değildir. Bu ülkeyi millet idare ediyor. Sandık yoluyla söyleyeceğini söyleyecek. 30 Mart'ta millet iktidara da muhalefete de mesajını çok net biçimde verecek. Sandık dışında yollar arayanlar hem tehlikeli hem de boş yollara sapıyorlar. Onlara gereken dersi bizler 30 Mart'ta 12 yıldaki bu ülkedeki eser siyasetiyle vereceğiz. Biz eser ürettik. Ne diyor vatandaş televizyonda? Ben lafa bakarım, icraata bakarım demiyor. Ben icraata bakarım, lafa bakmam diyor.

"BİRİNCİ PARTİ OLAMAZSAK SİYASETİ BIRAKIRIM"

Milletim bize git derse biz bir saniye bile burada kalmayız. Niye? Çünkü milli iradeye saygımız sonsuz. Bu koltuklarda bizler yapışmadık. Ben bugün bir şey söylüyorum, bu çok önemli. Bütün Türkiye bizi izliyor. Eğer Ak Parti bu seçimlerden birinci parti olarak çıkmazsa ben genel başkanlığı bırakacağım. Sabırlı olun arkası gelsin, arkası gelsin. Çünkü ben size inanıyorum. Ben milletime inanıyorum. İnanıyorum ki biz bu sandıklardan yine birinci parti olarak çıkacağız.

"BU ADAM HALA GENEL MÜDÜR"

Peki soruyorum, ey Kılıçdaroğlu. Fakat ne kadar seviyorsunuz ya. Ne kadar seviyorsunuz bu adamı ya. Bu adam hala genel müdür, genel başkan olamadı. Siyaset niye yapılır? Partisini birinci parti yapmak için değil mi? Soruyorum ey Kılıçdaroğlu sen bu seçimlerden birinci parti olarak çıkamazsan bırakıp gitmeye var mısın? Evet diyemiyor. Niye? Çünkü genel başkan değil de onun için.

"BAHÇELİ'NİN MALESEF HEDEFİ YOK"

E Bahçeli'ye sesleniyorum. Maalesef onun da böyle bir hedefi yok. Onun da birinci parti hedefi olmak gibi bir hedefi yok. Ne diyor? Kendine göre matematik hesaplar yapıyor. Yüzde 51 alman lazım diyor. Sen şimdi birinci parti olmaya var mısın yok musun onu söyle. Siz o kadar eski partiyiz diyorsunuz, biz 16 aylık bir partiyken geldik birinci parti olduk.

"BANA BABA DEMEYİN"

Ben şimdi değiştiriyorum, benim CHP'yi MHP'yi konuşmama gerek yok. Fakat bir şey söylemem gerek. Mardin hizmete mi ideoloji siyasetine mi oy verecek? Ne olur be, bana baba demeyin. O babalar geçmişte kaldı ya. Limanlarda babalar var, bir de başka türlü babalar var. geldi geçti, bana baba demeyin. Biz size efendi olmaya baba olmaya değil hizmetkar olmaya geldik.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Türkiye Mardin Politika Haberler

500

Yorumlar (98)

ERSİNersin_4446@hotmail.com:

AKP DİYENLER YEŞİLE.... CHP DİYENLER TURUNCUYA TIKLASIN..

42
62
yanıtYanıtla
ata celebiatacelebi@windowslive.com:

Yaziklarrr olsunnnn ulkemizi rezil eden BU BASBAKANA ya

44
37
yanıtYanıtla
ata celebiatacelebi@windowslive.com:

Oglunu zengin etmek icin ulkemizi rezil etti bu tayyip yaaaa

yanıt0
yanıt0
koyun olmayan vatandasbirolsenocak@hotmail.co:

baba demeyin bilal geliyo aklina

53
22
yanıtYanıtla
Gerçekemrecan09@hotmail.com:

Alevi kardeşlerim gerçekten şimdiye kadar hiç parti tutmadım ancak bu akp zalimliğine artık dur dememiz gerekir. Tüm inançtan olanlara sesleniyorum bu zalimliğe ve haramzadelere artık dur demek gerek o yüzden bu sefer oy kullanacağım. Allah gerçek Müslümanların yardımcısı olsun. Seviyorum gerçek Müslümanları...

41
32
yanıtYanıtla
MEMETtonytony044@hotmail.com:

CHP VEYE HDP VERECEKSIN ,VER ESKI DEN OLDUGU GIBI CHP KENDINE OY VEREN KITLEYIDE SÖMÜRDÜ VE ILERDE DE SÖMÜRECEK ,EGER GERCEKTEN KENDINI VE COCUKLARININ GELECEGNI DÜSÜNÜYORSAN AKP YE VERIP 1 TC PASPORTLA AMERIKAYA VIZESIZ GIDECEGIN GÜNLER 2020 SENESINDEN SONRA INSAALLAH EMINIM AMA SSK YI ACIK DOLANDIRAN VE RAHSAN AFFIYLA SERBET KALAN KILICDAROGLU NUN BOS VE HAYALI SIRF OY ALABILMEK ICIN NERDEYSE UZAYA GITME VAADI DAHI YAPACAK ADAM .KARAR SENIN.AEO

yanıt0
yanıt0
1453oldcityboy@rocketmail.com:

siitir ordan dangalak gerçek müslümanmış:)) müslümanlık öyle sınanmaz ahmak çarşafları yırtan ezanı türkçe okutan dini önderleri asan yetmez ezanı radyodan dinleyin diyen millet 90 yılını maddi manevi çalan ideolojisi ateistlik üzerine kurulu olan partiye oy verelim bide gerçek müslüman olalaım öylemi....

yanıt0
yanıt0
GERÇEKemrecan09@hotmail.com:

Kuran ı okuyup anlarsanız gerçek Müslümanları bilirsiniz. Her Toplumda çürük elma var. Ancak akp de çoğu çürük haramzade...Biz gerçek vatan severlere oy vereceğiz Allah ın izniyle. Alevileri ve vatanseverlere düşman olanlara oy vermeyeceğiz. Allah gerçek Müslümanların yardımcısı olsun. Siz öyleyseniz sizin de olsun ama pek sanmıyorum uslubundan...

yanıt0
yanıt0
HAYIRSEVER REZAREZA_LET@HOTMAIL.COM:

Çok pis dolduruşa getiriyolar hacıyı :))))) yiyecek sandıkta acıyı :)))

52
17
yanıtYanıtla
HAİN VARchessmate083@hotmail.com:

ADNAN MENDERESE DE AYNI HALTI YAPTINIZ YETMEDİ ADAMI ASTINIZ.SİZ CHP LİLER YEMİN EDİYORUM SİZDE ZERRE KADAR VATAN SEVGİSİ YOK.ÜLKEYİ NE HALE GETİRDİNİZ.O YÜZDEN BU HALK SİZİ İKTİDAR YAPMIYOR

30
37
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title