Haberler

Aziz Yıldırım, Giuliano Terraneo'nun Görevine Son Verdi

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sportif Direktör Terraneo'nun görevine son verdi. İtalyan yönetici, yarın izleyeceği Kasımpaşa maçından sonra Türkiye'den ayrılacak.

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak Fenerbahçe şok bir ayrılıkla sarsılıyor. Sezon başında Fenerbahçe'nin sportif direktörlüğü görevine getirilen Giuliano Terraneo ile yollar ayrıldı.

Sporcope'un haberine göre;Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la yaşadığı fikir ayrılıkları nedeniyle bir süredir pasifize edilen Terraneo, ülkeden ayrılmaya hazırlanıyor. Eşyalarını toplayan İtalyan spor adamı yarın son kez Kadıköy'e giderek Kasımpaşa maçını izleyecek. Terraneo, maçın ardından ise Türkiye'den ayrılacak.

TRANSFERLERDE ÇOK ETKİLİ OLMUŞTU

Sezon başında geldiği Fenerbahçe Sportif Direktörlüğü görevinde başta teknik direktör Vitor Pereira olmak üzere bir çok trasnferde önemli paya sahip olan Terrano, kısa sürede taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Yaz transfer döneminin ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la problemler yaşayan 62 yaşındaki Terraneo uzun süredir gündeme gelmiyordu.

Terraneo, sezon başında yapılan transferlerde baş rolde olmasına rağmen ara transfer döneminde kadrosuna yeni bir isim katmayan Fenerbahçe'de forvet arayışlarını Ali Yıldırım sürdürmüştü. Adeta Samandıra Tesisleri'ne hapsolan İtalyan spor adamının bileti sonunda kesildi. Aziz Yıldırım tarafından daha fazla takımda görülmek istenmeyen Terraneo yarın son kez Fenerbahçe tribünlerinde yerini alacak.

YILDIRIM'IN SAMANDIRA'YA GELMESİNDEN RAHATSIZDI

Fenerbahçe'deki etkinliği yavaş yavaş azaltılan Terraneo, Aziz Yıldırım'ın Samandıra Tesisleri'ne çok sık gelmesinden dolayı rahatsız oluyordu. Bu konu yüzünden başkanla kavga etmesinin ardından Terraneo, iyice etkisiz bir pozisyona getirilmiş hatta kulüp binasında kendisine tahsil edilen oda dahi elinden alınmıştı. İtalyan futbol adamının bir süredir kulüpte hiçbir iş yapmadığı da konuşuluyordu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Kasımpaşa Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

tomas:

transferlerde cok etkili olmus transfer parayla yapilir varsa yaparsin yoksa avcunu yalarsin tipki cin con gibi

18
26
yanıtYanıtla
Olmaz yok.:

Şikeci durumu değiştirmek icin gündem yaratmaya calışıyor sözde imaj tazeliyor Damgalı bir şikeci olduğunu dünya biliyor.Zaten kendide demişti şike yaptıysam fb ce icin yaptım.

14
23
yanıtYanıtla
CURVAFENER:

İyi araştır , hapse girmesinin sebebi şikemi yoksa başka seylermi? O sezonun maçlarını izledin mi? KANIRTA KANIRTA ŞAMPİYONDUR FENERBAHÇE. kulaktan dolma sözlerle yorum yapıyorsunuz.

yanıt18
yanıt17
garip ülkenin enteresan vatandaşı:

ula fener rumuzlu akıl noksanı kupa sayına bak da cimbom de tescilli şikeciler azize gündemi iyi değiştirdi . . .

yanıt1
yanıt1
vurucu:

fenevlilerin yorumlarına bakıyomda gülüyorum. daha ne konuşuyonuz. şikeciler sizi. çekemiyosanız anten takın . sahanızda kupa aldık, uefa yı aldık . kupalarda fenevi 2 ye katladık. hazmedemiyonuz. denizli ve bursa sendromunu hala atlatamadınız. daha halen gülerimmm

12
8
yanıtYanıtla
Turgut:

Aziz Yıldırım''ın olduğu yerde çalışılır mı ya?

15
2
yanıtYanıtla
KodcuMobil-IOS:

Kulüp tarafından yalanlandı hiç kimse heveslenmesin beyler.

13
2
yanıtYanıtla
Galatasaraylı Mobil-ANDROID:

ulan salak tomas Fenerbahce bugüne kadar o kadar para harcamasina ragmen hangi transferi akilli yapmista basarili olup avrupadan kupa getirmis. sizin transferler anca sizin paralarinizi yer enayi parasi:D verim sıfır

4
5
yanıtYanıtla
Ruhi OltakMobil-IOS:

Aziz baskan sana kurban olayim. Sen soyle biz yapalim.

1
8
yanıtYanıtla
SHN:

Cim conlar şike tezgahının içinde yokmuş gibi kendilerini ak kaşık sanıyorlar. Bu ülkede şikenin kralını GS. yapar. Halende yapmakta. Eğer olmasa GS. FB. yi UEFA. YA jurnalleyen 3 eski TF. yöneticisini yönetiminde bşk. yapmazdı. Ayrıca kredi kullandığı Denizbankın yöeticisi Arıboğanın eşi. Denizbankın kaynağı Rus Bankasının yöneticisi UEFA. nın yöneticisi aynı zamanda Aysal efendinin kankası. Onun için bu ülkede şikenin kıralını GS. yapar gerisi hava civa. . .

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title