Haberler

Aynı Adreste, İki Fuar Bir Arada!

Türkiye'nin Uluslararası Açıkhava Reklamcılığı Fuarı SIGN İstanbul, 01 Aralık Perşembe günü kapılarını açıyor.

Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek fuar Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek…

Ekonominin nabzını tutan Reklamcılar İstanbul'da buluşuyor!

Başta İtalya, Belçika, Hollanda, Amerika, Çin, Bulgaristan, Tayvan ve Kore olmak üzere 30 ülkeden yüzlerce marka ve bu markalara ait en yeni teknolojileri, Reklamcılar, Marketing Uzmanları, Marka Müdürleri, Satınalmacılar ve Kurumsal İletişim Uzmanları ile buluşturacak olan Uluslararası Açıkhava Reklamcılığı Fuarı SIGN İstanbul, 01 Aralık2011 Perşembe günü 13. kez kapılarını açıyor. Mısır ve İran'ın heyet halinde ziyaret edeceği fuarda, tabelalardan reklam panolarına, yeni nesil neon ve LED teknolojisinden dijital baskı makinelerine kadar Açıkhava Reklamcılığı ile ilgili yeni teknoloji, ürün ve uygulamalar sergilenecek. SIGN İstanbul'u organize eden İFO Fuarcılık adına bir açıklama yapan Genel Müdür Yardımcısı Zekeriya Aytemur; "Türkiye'de yaklaşık 1 milyar dolarlık büyüklüğe sahip olan açıkhava reklamcılığı, ekonominin nabzını tutan sektörler arasında yer alıyor" diyerek, alanında Avrupa'nın her yıl düzenlenen en büyük ticari etkinliği olarak kabul edilen fuarı bu yıl, 60'ı aşkın ülkeden yaklaşık 20 bin profesyonelin ziyaret edeceğini söyledi.

İFO İstanbul Fuar Hizmetleri A.Ş.'nin "Açıkhava'da Limit Yok!" sloganıyla 13.'sünü düzenleyeceği, ARED (Açıkhava Reklamcıları Derneği) ve KOSGEB destekli uluslararası açıkhava reklamcılığı fuarı SIGN İstanbul, 01 Aralık Perşembe günü kapılarını açıyor. Bu yıl da sektörün dünya çapındaki en büyük buluşma adresi olacak SIGN İstanbul, yine en yeni ürün ve teknolojilere ev sahipliği yapacak. Fuara katılan firmaların pek çoğu, yeni geliştirdikleri ürünleri ilk kez İstanbul'da sergileyecek.

Aynı adreste, iki fuar bir arada!

İFO Fuarcılık, 01-04 Aralık tarihlerinde SIGN İstanbul'un yanı sıra bir de Intershop İstanbul Perakendecilik Fuarı düzenleyecek. Bu iki fuarda, ekonominin iki dev sektörü, açıkhava reklamcılığı ve perakende sektörleri, eş zamanlı olarak aynı çatı altında buluşacak. Bu sayede ziyaretçiler, bir tarafta açıkhava reklamcılığı sektörüne dair yeni teknoloji ve ürünleri, diğer yanda ise perakendedeki inovatif uygulamaları bir arada görebilecek.

Tabelacı Ressamlar'ın sanatsal çalışmaları SING İstanbul'da sergileniyor…

ARED (Açıkhava Reklamcıları Derneği), SIGN İstanbul ziyaretçilerine açıkhava reklam sektörünün sanatçı ruhunu göstermek amacıyla, tabela ustası ressamların tablolarından oluşan bir karma sergi açacak. ARED' in, hem katılımcı firmalar hem de ziyaretçilerce ilgiyle izlenecek bir başka etkinliği de SIGN İstanbul Fuarı'nda ilk kez gerçekleştirilen Araç Kaplama Yarışması olacak. Etkinlikte, uygulamacı ustalar, maharetlerini sergileyerek araçları en kısa sürede ve hatasız kaplamak için yarışacak.

İFO Fuarcılık'ın geçtiğimiz aylarda, dünyanın önde gelen organizasyon firmalarından Londra merkezli İngiliz şirketi Tarsus Group ile gerçekleştirdiği ortaklık sayesinde global ölçekteki liderliğini daha da öne çıkan SIGN İstanbul, geçtiğimiz yıl 62 ülkeden 18.456 profesyonel ziyaretçi ağırlamış, 30 ülkeden 400 katılımcı firmaya ev sahipliği yapmıştı. Sektördeki pek çok yeniliğin dünyaya tanıtılacağı fuara bu yıl ise 20.000 profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title