Haberler

Aydınspor 1923 Nilüfer Deplasmanına Çıkıyor

Spor Toto 3.Lig 2.Aydınspor 1923, Pazar günü deplasmanda Bursa Nilüferspor'a konuk olacak.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup lideri

Aydınspor 1923, Pazar günü deplasmanda Bursa Nilüferspor'a konuk olacak. Bursa Nilüfer Stadı'ndaki karşılaşma 13.30'da başlayacak.

İki haftada 5 puan kaybettikten sonra evinde ağırladığı Silivrispor'u mağlup eden Aydınspor 1923, Bursa deplasmanında üç puan arayacak. Siyah-beyazlı ekipte sarı kart cezalısı Ahmet Kesim cezası dolayısıyla oynayamayacak. Sakatlığı süren Zafer'in durumunun ise maç günü belli olacağı öğrenildi.

Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel yaptığı açıklamada kesinlikle 3 puanı düşünerek Bursa'ya gideceklerini ifade etti.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMAYACAK

Aydınspor 1923'ü Bursa deplasmanında taraftarları yalnız bırakmayacak. Aydın'dan iki otobüs,İstanbul'dan ise bir midibüs Aydınspor 1923 taraftarının Bursa'ya gideceği, çevre il ve ilçelerden de çok sayıda Aydınlının Bursa'ya giderek takımlarını destekleyeceği öğrenildi. Yönetimin de çok sayıda yönetici ile Bursa'da yer alacağı öğrenildi.

Bursa Nilüferspor-Aydınspor 1923 maçını Zafer Koçbay (Çanakkale), Hüseyin Kocadağlı (Balıkesir),İlhan Akşakar (Yalova) üçlüsü yönetecek. Zafer Koçbay, daha önce Aydınspor 1923'ün ilk yarıda 4-0'lık skorla kazandığı İskenderun 1967 maçını da yönetmişti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bursa Nilüferspor Aydınspor 1923 Ahmet Kesim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title