Haberler

Aydem Futbol Turnuvasında Çivril Şampiyon Oldu

Aydem Elektrik Dağıtım A.bu yıl üçüncüsünü düzenlenen Aydem Halı Saha Futbol Turnuvası'nda Çivril İlçe İşletme şampiyon oldu.final maçını da aileleriyle birlikte izledi.20 takımın mücadele ettiği grup maçlarının ardından bu yılki finallerde...

Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş, tarafından

bu yıl üçüncüsünü düzenlenen Aydem Halı Saha Futbol Turnuvası'nda Çivril İlçe İşletme şampiyon oldu.

Aydem personeline futbol heyecanı yaşatmak, personelinin birlik ve beraberlik hissini kuvvetlendirmek amacıyla düzenlenen turnuvaya bu yıl da yoğun ilgi gösteren Aydem personeli,

final maçını da aileleriyle birlikte izledi. 20 takımın mücadele ettiği grup maçlarının ardından bu yılki finallerde Acıpayam İlçe İşletme ile Çivril İlçe İşletme takımları karşılaştı. Final maçını 5-0 kazanan Çivril İlçe İşletme şampiyon oldu.

Turnuvada dereceye girenlere kupa ve madalyaları Aydem Genel Müdürü Mesut Güzel tarafından verildi. Törende bir konuşma yapan Aydem Genel Müdürü Mesut Güzel, turnuvanın gerçekleşmesinde katkısı olan herkese teşekkür etti. Aydem halı saha futbol turnuvasının şirket içi beraberlik duygusunu pekiştirdiğini belirten Güzel, "Sporun getirdiği dostluk ve centilmenlik duygularının güçlendiğini turnuvada hedeflenen başarıya ulaştığımızı görüyoruz. Turnuvaya iştirak eden tüm arkadaşlarımızı kutluyorum" dedi.

Turnuvada Acıpayam İşletme ikinci, TEİAŞ üçüncü, Honaz İşletme dördüncü olurken,

centilmenlik kupası, fairplay örneği gösteren Genel Müdürlük 2 takımına verildi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Acıpayam Çivril Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title