Haberler

Avusturalya'nın Ankara Büyükelçisi'nden Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu'na Ziyaret

Bakanlar Kurulu'nun 19 Mayıs 2012 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan kararnamesi ile Rize Valiliği'nden İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı'na atanan Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun yabancı ülke yetkilisi son misafiri Avusturalya'nın Anakara...

Bakanlar Kurulu'nun 19 Mayıs 2012 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan kararnamesi ile Rize Valiliği'nden İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı'na atanan Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun yabancı ülke yetkilisi son misafiri Avusturalya'nın Anakara Büyükelçisi Ian Biggs oldu.

Büyükelçi Ian Biggs, Rize'de kendisine gösterilen ilgiden dolayı Rizeliler adına Vali Hacımüftüoğlu'na teşekkür ederek "Şehriniz doğasıyla, tabiat güzellikleriyle özellikle insanlarının sıcak yaklaşımlarıyla eşsiz bir yer, burada bulunmaktan ve bizlere gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu oldum, hepinize ben ve ülkem adına sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Vali Hacımüftüoğlu, konuk büyükelçiye cam işlemeciliği ürünlerinden hediye etti. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Avustralya 19 Mayıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title