Haberler

Avustralyalı Adam Sadece Patates Yiyerek 50 Kilo Verdi

Güncelleme:

1 sene boyunca sabah, öğle, akşam sadece patates yiyen Andrew Taylor isimli Avustralyalı adam, 50 kilodan fazla verdi.

Taylor, 1 Ocak'tan bu yana her kahvaltıda, öğle yemeğinde ve akşam yemeğinde patates püresi, haşlanmış patates ve patates yemeği yedi. Genç adam, patatesin sadece kilolarından değil aynı zamanda depresyon ve endişeden de kurtardığını söyledi.

''PATATES EN İYİ SEÇİM GİBİ GÖRÜNDÜ''

Şaşırtıcı diyete yeme bağımlılığı olduğunu fark ettikten sonra başlayan Taylor, Daily Mail Avustralya'ya ilginç açıklamalar yaptı: "Bir şeye bağımlı olduğunu biliyorsan, onu bırakırsın. Alkolikler alkolü, uyuşturucu kullananlar uyuşturucuyu bırakır. Ancak yemeği bırakamazsın. Yaptığım derin araştırmalar sonucunda birşey hariç her şeyi bırakmaya karar verdim. Karbonhidrat, protein, yağ, mineraller, lif ve diğer her şeyi içerdiği için patates en iyi seçim gibi göründü."

GÜNDE 4 KİLO PATATES TÜKETTİ

Diyet gerçekten işe yaramaya başladı. Taylor'ın kolesterol seviyesi ve tansiyonu düzeldi, 151 kilodan 99 kiloya kadar düştü. Günde 3-4 kilo patates tüketen genç adam, yaptığı diyetin oldukça kolay olduğunu söyledi. Taylor, patatesle yapacağı yemeği seçerken çok fazla yağ, krema ve peynir kullanmamaya özen gösterdi. Patates kızartması gibi sağlıksız alternatifleri tamamen diyetinin dışında tuttu. Bir yandan spor yapmaya başlamasına rağmen Taylor, sporun kilo vermesinde etkisi olmadığını söyledi.

Duygu Bay / PembeNar

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Daily Mail Avustralya TV Yaşam Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title