Haberler

Atilla Taş, AK Parti'yi Eleştirdi: Bir Partinin Karakteri Olmalı

Güncelleme:

Son dönemde muhalif tweetleriyle dikkat çeken Atilla Taş, Hürriyet'e verdiği röportajda AK Partililer hakkında ağır eleştirilerde bulundu.

Ünlü sanatçı Atilla Taş, Hürriyet gazetesinden Ayşe Arman'a verdiği röpotajda AK Parti'ye ağır eleştirilerde bulunurken, AK Parti'nin 'karakter'den yoksunu olduğunu söyledi.

"ELEŞTİRİYE TAHAMMÜLERİ YOK"

AK Parti'de hiçbir eleştiriye tahammül olmadığına vurgu yapan Taş "Bu ne kibir ya! Hâlâ yaptıkları her şeyi CHP'ye, oraya, buraya yıkıyorlar. Hiçbir eleştiriye tahammülleri yok. Basına zincir vuran, insanları kendi malı gibi otokratik bir sistemle yöneten bir iktidar bu. E bunlar beni rahatsız ediyor. Ortada herkesin korktuğu, çekindiği bir diktatör var" dedi.

"BİR PARTİNİN KARAKTERİ OLMALI"

Açıklamalarının devamında "Bir partinin karakteri olmalı, partinin içinde demokrasi olmalı. AK Parti'de bunlar yok" diyen Taş, sözlerine şöyle devam etti: "Bir adamın sözüyle hareket eden, 'Otur!' demesiyle oturan, 'Kalk!' demesiyle kalkan insanlardan söz ediyoruz. Benim kaç çocuk yapacağımdan ne içip ne içmeyeceğime, nerede içip, nerede içmeyeceğime karar veren bir yapı. Muhalefet etmemek mümkün mü?"

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ayşe Arman Hürriyet Ak Parti Önemsiz Magazin Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (415)

karacaMobil-ANDROID:

ulan mal..yedigin ham çökelek boğazinda kaldi galiba..birde ünlü diyorlar bu sanatçı müsvettesine...

41
70
yanıtYanıtla
mb:

suç bizdeki bunun gibi insanları buraya getirtik adam yerine koyduk. . .

74
14
yanıtYanıtla
matildanın atillası:

bir lafa bakarım bir soyleyene bakarım sonra işime bakarım atilla tas hangi köyün muhtarının sıgırının cobanı ya bunlar bu memlekette sanatcı koltugunu işgal ediyo ülkem ne günlere kalmış . . . . .

51
26
yanıtYanıtla
havlama:

sanatçı bozuntusu senin ak parti kadar karakterin yok ne hawlıyon

46
20
yanıtYanıtla
sinan06Mobil-ANDROID:

Once senin karakterin olmali hirto

44
19
yanıtYanıtla
jo:

adam haklı beyler dağılın.

43
20
yanıtYanıtla
derbeder:

atilla sen enstüriman olarak saksofon çalıyordun demi belli oluyorda başka kabiliyetin varsa koy ortaya

45
16
yanıtYanıtla
proteinmobilWeb@haberler.com:

Sanatci misin sen lafi soyleyene bak heleee..

37
22
yanıtYanıtla
Kenan:

Ilgi odagi olmaya calisan Sahte Clark Kent görünümlü dangalak, Oglum bak git, bak git

38
20
yanıtYanıtla
Tuncay ÖzbekMobil-IOS:

Serefsız adam

20
37
yanıtYanıtla
Tüm 415 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title