Haberler

Atatürk Havalimanı'nda Olay Yaratan Görüntüler

Güncelleme:

İnsansız hava aracıyla Atatürk Havalimanı üzerinden çekilen görüntüler olay yarattı. Aspet Manukyan isimli gencin çektiği görüntüler tepki çekerken, güvenlik zafiyeti de gözler önüne serildi.

İnsansız hava aracıyla Atatürk Havalimanı üzerinden çekilen görüntüler olay yarattı. Aspet Manukyan isimli genç, çektiği görüntüleri video paylaşım sitesinde paylaştı. Manukyan, uçuş emniyetini ihlal eden ve terör saldırılarına yol gösteren görüntüler için "Hava aracının üzerindeki GPS sistemi havaalanlarında çekim yapılmasına müsade etmiyor. Sistem otomatikman devredışı kalıyor. Ben de bunu denemek için havaalanı üzerinde çekim yapmak istedim. GPS sisteminin devre dışı kalmasını bekledim ama kalmayınca çekime devam ettim. Kötü bir niyetim yoktu" dedi.

VİDEO TEPKİ ÇEKTİ

Airporthaber'in haberine göre, Atatürk Havalimanı üzerinde ve çevresinde dakikalarca görüntü alan genç, uçuş emniyetini tehlikeye attığı gerekçesiyle tepki çekti.

Manukyan'ın 12 dakikalık videosunu sosyal paylaşım sitesi Youtube'a yüklemesinden kısa süre sonra, yorumcular uçakların iniş kalkış paterninde tehlikeli çekimler yapan Manukyan'ı sorumsuzlukla suçladı.

"KÖTÜ BİR NİYETİM YOKTU"

Uzaktan kumandalı insansız hava aracıyla uçakların iniş kalkış yaptıkları bölgede kontrolsüzce çekim yapan Manukyan gelen tepkiler üzerine videoyu kaldırdı. Airporthaber'in ulaştığı Manukyan, "Hava aracının üzerindeki GPS sistemi havaalanlarında çekim yapılmasına müsade etmiyor. Sistem otomatikman devredışı kalıyor. Ben de bunu denemek için havaalanı üzerinde çekim yapmak istedim. GPS sisteminin devre dışı kalmasını bekledim ama kalmayınca çekime devam ettim. Kötü bir niyetim yoktu" dedi.

CEZAİ MÜEYYİDESİ VAR

Havacılık kuralları gereği havalimanları üzerinde izinsiz uçuş yapmak yasak. Polislerin ve askeri personelin dahi izin alarak uçmak zorunda olduğu havalimanı üzerinde uçulmasının cezai müeyyidesi bulunuyor.

Terör eylemlerine yol gösterecek şekilde yapılan bu uçuş sonrası tartışmalar devam ederken, Aspet Manukyan hakkında nasıl bir işlem yapılacağı merak ediliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Aspet Manukyan Komik - İlginç Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

500

Yorumlar (86)

fth:

bu cocuga ceza verilecegine gevşek gevşek dolaşıp iş yaptıgını zanneden görevlilere ceza verilsin seni anlından öpüyorum aslanım

61
3
yanıtYanıtla
sefilix:

Bu Haberle İlgili YYarabbi bizi aklımızla sınama. yaorumlara bakıyorumda çocuk ermeni diye demediğiniz kalmamış aktroler. başbakan özür dilemedi mi? siz neden ayrımcılık yapıyorsunuz. Google denilen bir şey var adamalrın radar sistemin kullanıyon teknoloji almış başını gidyor siz hala yok oramızı gördü yok buramızı gördü diyorsunuz. adamlar iç çamaşırlarımız görüyor siz neden bahsediyrosunuz. güvenlik açığı olsa ne olmasa ne adamın watsapını kullan googlesini kullan uydusunu kullan ne bilim her türlü yazılımını kullan sonra ik çik konuş. ya bir gidn ya. az saorumunuzu Yazın

41
4
yanıtYanıtla
68Aksaraylı:

herkes güvenlik görevlilerine suc buluyor. şimdi bu cocuga havada bişey yapıp düşürseler bu kezde ayaga kalkarsınız o cocuk ekmek alıyordu orda diye. . .

30
7
yanıtYanıtla
yusuf:

adama tepki verileceğine güvenlik zafiyeti gözden geçirilse daha iyi olur. bugün ermenistan''lı yarın israil''li.

28
2
yanıtYanıtla
Hadi yaaMobil-IOS:

Evet bencede ödül gerekir:)

25
1
yanıtYanıtla
yasar:

adamcagiz bir uyarida bulunuyor havaalanin ne kadar guvende oldugunu yetkililer onlem alsin demek istiyor uyanasiniz diye.

21
4
yanıtYanıtla
Erdal Köroğlu:

Dikkat !. Aspet Manukyan''ı tebrik ediyorum ve kendisine teşekkür ediyorum. Bundan da anlamak gerekiyor ki, asla ayırımcılık yapmamak gerekiyor. Yapılan çok büyük b ir hizmet. yetkililer bu açığı görüp gerekli tebbiri acilen almalılar. Şimdiye kadar bu tedbiri almayanlara da gerekli ceza mutlaka verilmeli. Bu açığı tespit edip kamuoyunu uyaran MAnukyan''a ise ciddi bir mükafat verilmeli. Bunun yerine ceza verilirse aptallık olur.

23
2
yanıtYanıtla
cukca cukca:

yav cocugu suclayacagınıza guvenlıgınızı denetleyın . yarın aynısını baskaları da yapmadan. hadı bu ıyı nıyetlıymıs . yarınkının kotu nıyetlı olmayacagının bı garantısı var mı?

23
0
yanıtYanıtla
ne desem:

Fena mı olmuş? Güvenlik açığını ortaya çıkarmış, ceza değil ödül gerekir!

16
5
yanıtYanıtla
mitmobilWeb@haberler.com:

Kahraman mit bu bir intihar bombacisi olsa kime hesap vereceksiniz tabi Başbakana ÖÖte alemde de Başbakan kurtaracak sizleri Gelecek seçimlerde hükümet değişince yaptiklariniz ortaya çıkacak vatan hhainlerini gorucez

10
9
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title