Haberler

Atasay, İstanbul Kuyum Fuarı'nda

Coronet ışıltısını taşıyan pırlantalı Coronet saatler, fuarın gözde tasarımları arasında yer alacak.

Özgün tasarımları ve kalitesiyle Türk Kuyumculuk sektörüne yön veren Atasay Kuyumculuk, 13-16 Ekim tarihleri arasında CNR Expo'da gerçekleştirilecek İstanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı'nd yeni ürün ve koleksiyonlarıyla katılıyor.

Türk kuyumculuk sektörünün öncü markası Atasay Mücevherat Grubu, Atasay ve Asgold markaları ile bu yıl da sektörün önemli organizasyonlarından biri olan İstanbul Uluslararası Mücevher, Saat ve Malzemeleri Fuarı'nda yerini alıyor.

Atasay Mücevherat Grubu, sektöründe dünyanın en büyük fuarı olan katılımcı ve ziyaretçi sayısı ile sektöründe dünyanın en büyük 5. fuarı olan İstanbul Uluslararası Mücevher, Takı, Gümüş, Saat ve Malzemeleri Fuarı'nda; dünya trendlerini belirleyen, 120 TL ile 112 bin TL fiyat aralığındaki birbirinden eşsiz tasarımlarını, ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Takıda sınırsız çeşit ve fiyat avantajı

Atasay'ın büyük ilgi gören MYRAS, Belle, Alyanz, One&Only, Atasay Pırlanta, Ion ve Atakulche markalarının yanı sıra Asgold Altın, 22 ayar, Coronet, Asgold Jou ve Gifty Asgold markalarının zengin ürün yelpazesi fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak.

Gifty Atasay'ın, 8 ayar klasik elmas modellerinin yanı sıra Nano Teknoloji kullanılarak farklı bir mıhlama tekniği ile suya dayanıklı olacak şekilde üretilen ve her bütçeye uygun yeni koleksiyonu fuarda yerini alacak. Ayrıca Gifty, fuarın, hediye alternatiflerinin uygun fiyatlı pırlanta durağı olacak.

Asgold markasının kalite ve güvencesini taşıyan JOU ürünlerinin moda ve trendleri takip ederek her yaştaki müşteri grubuna hitap eden modelleri, alternatif tasarımlardan oluşuyor. Asgold JOU tasarımları, bir kez kullandıktan sonra tekrar kullanma hissi uyandıran farklı, hafif, kibar, hikayesi olan; doğa, insan ve duygu simgelerinden oluşan; bayii ve satış noktalarının beğenisine sunacak. Hediyelik alternatifler de sunan Asgold JOU, her yaşta her an kullanabiliyor olması açısından ve her gün altın her gün ayrı model kullanmak isteyenler için tercih edilen bir marka...

Asgold Altın, 5000'i aşkın yeni modeliyle İstanbul Jewellery Show'a damgasını vurmaya hazırlanıyor. Binlerce yeni modelle İstanbul Jewellery Show'a katılacak olan Asgold Altın; sonbahar ve kış dönemine uygun takımlar, hafif gramlı bilezik, bileklik, yüzük ve Asgold zarafetini yansıtan binlerce yeni model ürünü, bayii ve satış noktalarının beğenisine sunacak.

300' e yakın yeni model Micro Pave ürünleriyle de adından söz ettirecek olan Asgold Altın bayii ve satış noktalarına yeni heyecanlar katmaya devam edecek.

Atasay Myras fuarda, büyülü topraklardan ilham aldığı "Binyılların Hazineleri Mezopotamya" ve "Binyılların hazineleri Urfa" koleksiyonuna ait yeni ürünleri sergilenmeye devam edecek.

Belle Atasay fuara, 2011-2012 Sonbahar Kış koleksiyonu'na ait mutlu, dinamik, özgür ve stil sahibi kadınların vazgeçemeyeceği dört yeni koleksiyon ile katılıyor. Takıda modanın öncüsü Atasay, dünya moda eğilimlerini Belle Atasay yeni koleksiyonları ile birbirinden özel takılara dönüştürüyor. Duygusal, hayatın tadını çıkaran, kendine güvenen, kişilik sahibi, modayı yakından takip eden ve kendini özgürce ifade edebilen şehirli kadının imzası, Belle Atasay'ın 2011-2012 Sonbahar Kış koleksiyonunda hayat buldu. Celeb-Nation, Zoom On Fashion, Extra Ordınary ve Front Row olmak üzere dört konseptten oluşan koleksiyon Özgül Sokullu koordinasyonundaki Atasay tasarım ekibi ile Özlem Süer danışmanlığında yorumlandı.

Sürekli gelişen ve yenilenen Asgold Coronet, klasik ürün grubuna her fuar dönemi olduğu gibi bu yılda yeni ürünlerle giriyor. Birbirinden göz alıcı yeni ürünleri ile ihtişamını gözler önüne serecek olan Asgold Coronet, 200'e yakın yeni ürünle fuara katılacak olan Asgold Coronet; 18 Ayar, 18 Ayar Renkli Taşlı, 8 Ayar Elmas Efektli Coronet, 8 Ayar Renkli Taşlı Elmas Efektli Coronet olmak üzere 4 ana gruptan oluşuyor.

Coronet, perakende satış fiyatı 400 USD ile 40.000 USD arasında değişen geniş ürün yelpazesiyle CNR fuarında yerini alacak. Bütün bu yeniliklerin ayrı yanı sıra Asgold Coronet'in yepyeni bir sürprizi daha var.

MYRAS

Yüzlerce uygarlığa can veren kültürlerin buluşma noktası… Ve onu günümüze taşıyan bir marka MYRAS… Anadolu coğrafyasını takılara taşıyan bir efsane… Binlerce Anadolu kadının günümüz kadınına armağan ettiği bir miras, bugün Atasay'ın MYRAS'ında yeniden hayat buluyor.

BELLE ATASAY

Modern kadının mücevher tutkusu, Atasay'ın Belle markası ile yeni bir yön kazanıyor. Çağdaş kadının vazgeçilmez tutkusu olarak tasarlanan; moda trendlerini mücevhere taşıyan tek altın Markası Belle'in, klasik ile modern, geleneksel ile çağdaş olanı iç-içe geçiren muhteşem çizgisi ile yakaladığı özgün tasarımlar, günümüz kadınına artık mücevhersiz olamayacağını fısıldıyor.

ALYANZ

Evliliğin hemen her kültürdeki en naif sembolü; "Bağlılık halkaları"… Bazıları için "Sözün ışıltı saçan büyüsü ", bazıları için sonsuzluk kemendi"… Atasay için ise bir geleneğin, günümüze yansıtılmasındaki başarının adı…

ONE&ONLY

One&Only, aşkın taşı…. Eşsiz ve tek…Yıldızlardan daha parlak…One&Only; aşkın geçmişini, bugününü ve geleceğini temsil ediyor. "One&Only" ise yüzük, kolye ucu ve küpe, tria yüzük, sıra taş alyans ve tam tur alyans koleksiyonlarından oluşuyor.

ATASAY PIRLANTA

Atasay Pırlanta, modern ya da klasik, her kesime hitap edebilecek geniş ürün yelpazesi ile göz dolduruyor. Elmas koleksiyonları, renkli taşlı modeller ve fantazi ürünler Atasay Pırlanta'nın altında bir araya geliyor. Herkese uygun seçeneklerin bulunduğu Atasay Pırlanta modelleri, modaya uyum sağlayan tasarımları, değerini hiç yitirmeyen pırlanta zarafetiyle birleştiriyor.

GIFTY

Değer verdiklerinizin değerli günlerini ölümsüz kılıyor. Pırlantaların sihirli ışığı ile sevdiklerinizi büyülerken; sürpriz fiyatları ile sizi şaşırtıyor. Gifty, sevgileri çoğaltıyor, pırlantayı çok özel tasarımlar ile muhteşem armağanlara dönüştürüyor Pırlantaların kullanıldığı, tasarımları gösterişli ama ekonomik Pendantlar… Yüzük; küpe ve bileziklikler, hediye arayışlarına göz alıcı ve güncel alternatifler sunuyor.

JOU

Jou, sizi neşeli ve oyuncaklı mücevherlerin harikalar dünyasına davet ediyor. Jou; kendini şımartmak isteyen tüm kadınların neşeli hikayeleri ile eşini, annesini, sevgilisini, kızını ya da arkadaşını şımartmak isteyen erkeklerin aldıkları armağanların ardındaki mutluluk hikayelerini uygun fiyatlar ile sunuyor. -

ASGOLD CORONET TEKTAŞ

Pırlanta "Tektaş" kategorisine yepyeni bakış açısı sunarak kadınların hayallerini gerçekleştiriyor. Kesim kalitesi mükemmeli yakalayan taşlarıyla; berraklığı rengi ve karatta yarattığı sihirle, ulaşılmaz olanı ulaşılabilir yapıyor…Tırnaksız ve yükseltilmiş merkez tekniği ile işlenen pırlantalar, Coronet markasıyla yüksek karatlı tektaş efekti veren bir mucizeye dönüşüyor.

ASGOLD CORONET ELMAS

Özel günlerin en gözde markası Asgold Coronet'in elmas efektli tektaş ve beştaş pırlanta yüzük tasarımları, cazip fiyatlarıyla her genç kızın rüyasını gerçekleştirecek çok zarif iki alternatif sunuyor. Geliştirdiği özel tekniği şimdi de elmas görünümüne taşıyan Asgold Coronet, elmasın büyüsünden ödün vermeden satın alma kolaylığı sunarak evlenecekleri mutlu ediyor. Böylece herkesin sahip olmak istediği elmas efektli tektaş ve beştaş pırlanta yüzük tasarımları ulaşılabilir hale geliyor. Merkez taşın yüksekte olduğu yedi pırlanta taş, şimdi de özel mıhlama tekniği ile hayallerdeki elmasa benzetildi. Muadili elmas bir ürünü çok daha yüksek fiyata alırken bu görünümü veren üstelik pırlanta taş kullanılan ürün ile çok daha hesaplı şıklık kazanabilmek artık çok kolay...

ASGOLD CLASSIC

Günün her anında güzel olabilmek… Bakımlı ve şık olmanın lüksünü yaşayabilmek… Asgold Classic tasarımları, ışıltısı ile yüzümüzün ışıltısını buluşturuyor ve bütün bunları ekonomik bütçeler ile yapıyor.

22 AYAR

Türk ve Anadolu kültürünü ve el işçiliklerini yansıtan 22 ayar ürünlere yeniden hayat veriyor 22 Ayar… Unutulmuş teknikleri canlandırıyor, modernize ediyor. Geçmiş ve gelecek arasında modern ama gelenekçi bir tutum yaşatıyor. Köklü ve farklı.. İddialı ve ağır başlı… Çeyizlerin vazgeçilmezi ve adeta zenginliğin sembolü….

Kaynak: Bültenler / Kadın

Kadın Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title