Haberler

Atakum'da Yol-kaldırım Çalışmaları

Atakum Belediyesi Tarafından Yaklaşık 25 Gün Önce Başlatılan Yol, Kaldırım ve Aydınlatma Çalışmalarının Devam Ettiği Belirtildi.

Atakum Belediyesi tarafından yaklaşık 25 gün önce başlatılan yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Cumhuriyet Mahallesi'nde başlattığı kaldırım, yol ve aydınlatma çalışmalarının gece de devam ettiği ifade edildi. Yaklaşık 25 gün önce başlatılan çalışmalarda 1 milyon adet parke ve kaldırım taşı kullanılacağı açıklandı. Beldenin daha modern bir hale getirilmesi için çalışan ekipler, 9 mahallede yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını bitirdi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Atakum'a yakışır bir çevre oluşturmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Bektaş, "Daha çağdaş ve yaşanabilir Atakum oluşturmak için ekiplerimizle gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Amacımız gelecek kuşaklara güzel bir Atakum bırakmak. Cumhuriyet Mahallesi'nde başlattığımız bu çalışmalarımız diğer mahallelerimizde de yapılacak. Belde halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Onlarında desteği ile daha güzel projelere imza atacağız" dedi.

(SAM-SA) 12.05.2008 11:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title