Haberler

Artvin'de En Çok İşçi Çalıştıran On Şirket Sahibine Plaket

Artvin'de, en çok işçi çalıştıran ve primlerini düzenli ödeyen on işverene plaket verildi."Sosyal Güvenlik Haftası" dolayısıyla Artvin Öğretmenevi'nde düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Bahadır Güneş, Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Vural...

Artvin'de, en çok işçi çalıştıran ve primlerini düzenli ödeyen on işverene plaket verildi.

"Sosyal Güvenlik Haftası" dolayısıyla Artvin Öğretmenevi'nde düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Bahadır Güneş, Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Vural Eryıldırım, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Latif Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Şinasi Kaya, Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Salih Avcı ile Sosyal Güvenlik Kurumu çalışmaları ile davetliler katıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Şahin, Sosyal Güvenlik Reformunun 4 ana unsurdan oluştuğunu belirterek, 5502 sayılı Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu ile Sosyal Sigortalar Kurumu, Emekli Sandığı ve BAĞKUR'un tek çatı altında toplandığını anımsattı.

Sosyal Güvenlik Haftası kutlamalarının 2008 yılında başladığını belirten Şahin, "Bu yıl 5'incisini kutladığımız haftamız dolayısıyla bizi yalnız bırakmadığınız için şahsım ve kurumum adına hepinize saygılar sunarım. Ayrıca, en çok işçi çalıştıran ve primlerini düzenli ödeyen devamlı nitelikteki ilk on işverenimizi de tebrik ediyor, bol kazançlı günler diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Güneş, en çok işçi çalıştıran ve primlerini düzenli ödeyen Eti Bakır Anonim Şirketi adına Sedat Keser'e plaket verdi.

İlk ona giren diğer şirketler olan Jumbo İnşaat Hazır Beton Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmazlar İnşaat Tekstil Mad. Turizm Gıda İmalat Makine İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret A.Ş, Artvin Telekom Müdürlüğü, Park Denizcilik ve Hopa Liman İşletmeleri A.Ş, Artvin Güvenlik Eğitim Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi, Global Bilgi Pazarlama ve Çağrı Servisi A.Ş, Yenigüller Uluslararası Nakliyat İthalat Kerestecilik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Gözde Nakliyat İthalat İhracat Tur İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Koyuncular Uluslararası Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi'ne plaketleri, protokol üyeleri tarafından verildi.

- ARTVİN

Kaynak: AA / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Mehmet Salih Artvin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title