Haberler

Artvin'de Elektrik Kesintisi Yapılacak

Artvin merkez ile Arhavi, Borçka ve Yusufeli ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Artvin merkez ile Arhavi, Borçka ve Yusufeli ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

ÇEDAŞ Artvin Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, merkeze bağlı Çarşı Mahallesi otogar civarı, Miralay Şükrübey Caddesi, Esentepe, Sanayi, Kırlangıç sokakları ile Orta Mahalle Sakıp Sabancı, Dr. Tahsin Baba, Kanarya, Demircioğlu ve Mesken Sokak'ta, yarın 06.30 ile 07.00 saatleri arasında elektrik kesintisine gidileceği belirtildi.

Merkez ilçeye bağlı Köseler, Kalburlu, Zeytinlik, Oruçlu, Sarıbudak, Ballıüzüm, Hızarlı, Dikmenli, Derinköy, Ağıllar, Dokuzoğlu, Aşağı Maden ve Yukarı Maden köylerinde 13 Mayıs Pazar günü saat 07.30 ile 08.00 arasında elektrik kesintisi gerçekleştirileceği ifade edilen açıklamada, aynı gün, Arhavi ilçesinin Musazade Mahallesi, Belediye önü, PTT arkası, Celayir mezarlığı ve Bayraktar semtlerinde ise 08.30 ile 09.30 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacağı kaydedildi.

Açıklamada, 13 Mayıs Pazar günü, Yusufeli ilçesinin Yarbaşı, Zeytincik, Yağcılar, Narlık, Bademkaya, Cevizlik, Demirköy ve Çamlıcı köylerinde 07.30 ile 08.00 saatleri arasında, Borçka ilçesinin Çavuşlu, Koyuncular ve Subaşı köylerinde ise 09.00 ile 11.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

- ARTVİN

Kaynak: AA / Yerel

Borçka Arhavi Artvin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title