Haberler

'Artık Bir Erkeğe İhtiyacım Yok!'

'Birini, Yanımda Sevgili Diye Dolaştırıyorsam Ona Bağlı Olurum Ama Artık Erkeklere İhtiyaç Duymuyorum' Diyen Arzu, "Çocuğumun Yanında Uyuşturucu Kullanmadım" Şeklinde Konuştu!

'BİRİNİ, YANIMDA SEVGİLİ DİYE DOLAŞTIRIYORSAM ONA BAĞLI OLURUM AMA ARTIK ERKEKLERE İHTİYAÇ DUYMUYORUM' DİYEN ARZU, "ÇOCUĞUMUN YANINDA UYUŞTURUCU KULLANMADIM" ŞEKLİNDE KONUŞTU!

Rüzgar adlı dizinin tanıtımına dizinin oyuncuları Arzu Yanardağ ile Murat Ünalmış arasında yaşanan aşk, kavga ve dayak iddiaları damga vurdu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yanardağ, eski sevgilisi Serhat Türkkan'ın kendisi için söylediği 'Bu dizinin çekimleri başlayınca Arzu beni Murat Ünalmış'la aldattı. Hatta ikisini İzmir'deki evimde yakaladım. Arzu zil zurna sarhoştu, o bir alkolik. Kızı Alara da evdeydi' sözlerine sert çıktı.

Yanardağ, 'Birini, yanımda sevgili diye dolaştırıyorsam ona bağlı olurum. Ayrıca ben iyi bir anneyim. Çocuğumun yanında hiçbir zaman alkol ve uyuşturucu kullanmadım' dedi. Eski sevgilisinin iftirasına uğradığını söyleyen oyuncu, 'Artık bir erkeğe ihtiyacım yok. Ben madde bağımlısı eşim Ali Serter'i 4.5 aylık hamileyken polise ihbar etmiş birisiyim. Serhat Bey benim hala uyuşturucu kullandığımı iddia ediyorsa Allah onun yardımcısı olsun' diye konuştu.

şok

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title