Haberler

Artı/Eksi Programına Sosyal Sorumluluk Ödülü

Güncelleme:

Maviyüzler Kumpanya'sı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sosyal Sorumluluk Ödüllerinin 3'üncüsü sahiplerini buldu.

Medya alanında da verilen ödüllerin bir sahibi de Ülke Tv ekranlarında Şaban Özdemir'in sunumuyla ekranlara gelen "ARTI EKSİ" programı oldu.

Toplumsal kaygıları olan ve bu yönde çalışmalar yapmayı amaçlayan; sadece sosyal sorumluluk projeleri üreten ve bu projeleri hayata geçiren, belli kurallar ve disiplin çerçevesinde hareket eden, bireylere saygı duyan ve onların değerlerini iyi anlayan bir kuruluş olan Maviyüzler Kumpanya tarafından verilen Sosyal Sorumluluk Ödülleri'nin bu yılki sahibi sunuculuğunu Şaban Özdemir'in yaptığı Ülke TV'de yayınlanan "Artı Eksi" programı oldu.

Sosyal sorumluluk ödülleri, Ülkemizde farkındalık yaratmak amacıyla, sosyal sorumluluk çalışmaları yapmış, yapılan sosyal sorumluluk çalışmalarını desteklemiş ve sosyal sorumluluk çalışmalarının tanıtımını üstlenmiş birey, kurum -kuruluşları ile temsilcilerini ve çalışmalarını tanıtmak amacıyla her yıl Mavi Yüzler Kumpanya tarafından düzenleniyor. Siyaset, Medya, Sanat ve İş Dünyasından Önemli isimlerin ödül aldığı organizasyon, "sanat engel tanımaz" projesine engellilerin daha çok katılım sağlayabilmesi, sosyal ihtiyaçlarının karşılanması için merkezler -atölyeler -oluşturmayı ve daha fazla sosyal sorumluluk bilinci aşılamayı, daha fazla sosyal ihtiyaç sahibine ulaşarak bu ihtiyaçlarına çözüm oluşturmayı hedefliyor. Giderek büyüyen ve gelişen "sosyal sorumluluk ödülleri" organizasyonunun etkilerini daha da geniş kitlelere hissettirmek için, maddi-manevi katkı sağlayacak, duyarlı, sosyal sorumlu, birey, kurum ve kuruluşlar "ödül komisyonu" tarafından değerlendirilen kamuoyuna sunuluyor.

Bu yıl 30'un üzerinde sivil toplum kuruluşun temsilcilerinden oluşan seçici kurulun kararıyla sosyal sorumluluk ödülü; Cumartesi akşamları Ülke TV'de Şaban Özdemir'in sunumuyla ekrana gelen Üsküdar Üniversitesi ve NPİstanbul Nöropsikiyatri Hastanesi'nden akademisyen ve uzmanların katılımıyla gerçekleşen "ARTI/EKSİ" programı layık görüldü.

Şişli Belediyesi'nin katkılarıyla 3 Temmuz 2013 tarihinde Şişli Kent Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde programın sunucusu Şaban Özdemir ödülünü teslim aldı.

ARTI/EKSİ Programı Eylül ayı itibariyle yeni yayın döneminde cumartesi akşamları 23:45'te ÜLKE TV ekranlarında sizlerle olmayı sürdürecek…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şaban Özdemir Şişli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title