Haberler

Arka Sokaklar'da Mesut Şoku!

Serdar hemen ameliyata alınır. Hayati tehlikesi devam etmektedir. Serdar'ın ekip arkadaşları Mesut'u suçlamaktadır. Olay yeri incelenir, deliller toplanır. Savcı Fikret, olay yerinde olanları dinler. Rıza Baba olay aydınlanana kadar Mesut'un açığa alınmasına karar verir. Ekipteki herkes hem şaşkın hem de gergindir. Mesut, Melek'in kapısına gider. Herkesin aklındaki soru işareti acaba Mesut isteyerek mi Serdar'ı vurmuştur.

Birlikte bir düğüne gitmeye hazırlanan Zeliha ve Tibet, akşam giyecekleri kıyafetleri kurutemizlemeye bırakmışlardır. Suat ve Nazike kurutemizlemeden aldıkları kıyafetleri minibüste unuturlar. Bütün gün hazırlık yapan Zeliha ve Tibet ne yapacaklarını düşünürlerken, ev halkı müthiş bir çözüm bulur.

Andrea, kardeşinin ameliyat parası için Türkiye'ye çalışmaya gelmiş bir Rus'tur. Tanıştığı Yusuf hem pasaportuna el koyar, hem de kadını fuhuşa zorlar. Her şey Andrea'nın, çalıştırıldıkları barda Yusuf için çalışan diğer Rus kızlardan Eva'yı bıçaklamasıyla başlar. Olay yerine gelen ekip, bar çalışanlarının ifadesine başvurur ve barda fuhuş yapıldığı ortaya çıkar. Andrea bir telefon kulübesinden Yusuf'un adresini vererek fuhuş olayını ihbar eder. Yusuf'un evine giden ekip zorla çalıştırılan diğer kızlarla, el koyduğu pasaportları bulur. Yusuf, Andrea'nın peşindedir. Andrea kaçarken kendisini Yusuf'a teslim edeceğini anladığı Ercüment'i de bıçaklar. Son olarak kendisini Rusya'ya kaçırması için yüklüce para verdiği kaptanın da Yusuf ile işbirliği yaptığını anlar ve arabaya atladığı gibi kaçar. Ancak bu kez Yusuf'a yakalanmıştır. Arabayı fark eden Yusuf peşine takılarak kaza yaptırır. Ekip, Andrea ve Yusuf'un peşindedir.

Yayın Tarihi : 01 Şubat Cuma/2013

Yayın Saati : 20.00

Kaynak: Star / Magazin

Gamze Özçelik Rıza Baba Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title