Haberler

Arıza Yapan Paraşütüyle Denize İnen Paraşütçü Boğulma Tehlikesi Geçirdi

Antalya'nın Alanya İlçesinde "Denizcilik ve Kabotaj Bayramı" Kutlamalarında Gösteri Yaparken Paraşütü Arızalanınca Denize İniş Papan Paraşütçü, Motorun Ağırlığı Nedeniyle Boğulma Tehlikesi Geçirdi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde "Denizcilik ve Kabotaj Bayramı" kutlamalarında gösteri yaparken paraşütü arızalanınca denize iniş papan paraşütçü, motorun ağırlığı nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi.

Alanya'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ve Kaymakam Hulusi Doğan'ın denize çelenk atmasıyla başlayan kutlamalar, jet ski ve teknelerin gösterileriyle devam etti. Gösterilerin sürdüğü sırada Türk Hava Kurumu adına motorlu yamaç paraşütüyle havada gösteri yapan Ferhat Binici'nin (35) kullandığı paraşütün motoru bir anda arıza yaptı. Denize iniş yapmak zorunda kalan Binici, üzerindeki paraşütün motorunun ağırlığı nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi.

Zamanında müdahaleyle bota çıkartılan Binici, "İlk kez böyle bir kaza yaşadım. Motordaki durmanın nedeni ise muhtemel gösteri öncesi aldığım benzine su karıştırılmış olabilir. Başka bir ihtimal motoru durduramaz" dedi.

(RY-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title