Haberler

Aralarında Ünlü Yapımcının da Bulunduğu 10 Sanığa Tahliye

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından konsomatrislerin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma dahilinde, aralarında Hadise, Petek Dinçöz, Murat Dalkılıç ve Alişan gibi sanatçıların eserlerine yapımcılık hizmeti veren Doğan Karakaya'nın da bulunduğu...

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından konsomatrislerin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma dahilinde, aralarında Hadise, Petek Dinçöz, Murat Dalkılıç ve Alişan gibi sanatçıların eserlerine yapımcılık hizmeti veren Doğan Karakaya'nın da bulunduğu 10'u tutuklu 50 sanığın yargılanmasına başlandı. Bölge Ağır Ceza Mahkemesi'nde 3 gün süren ilk duruşmanın ardından tutuklu sanıkların tümü tahliye edildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü geçen yıl kasım ayında, gazinolarda konsomatrislik yapan kadınların şikayeti üzerine başlattığı operasyonda toplam 50 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerlerinde, ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 15 tabanca ve bu silahlara ait 167 fişek, 10 gram esrar, 2 milyon 941 bin 538 lira tutarında imzalı 522 senet ve 1 muşta bulundu. 13 bilgisayar kasası, 13 dizüstü bilgisayar, 12 hard disk, 5 flash disk, 310 DVD ve CD, 43 cep telefonu, 3 fotoğraf makinası, 4 sim kart ile 6 kart okuyucusuna da incelenmek üzere el konuldu.

Bursa Emniyet Müdürlüğünce gözaltına alınan şüpheliler arasında, "çete lideri olmak" ve "insan ticareti" yapmakla suçlanan Kaya Müzik'in sahibi Doğan Karakaya da bulunuyor. Doğan Karakaya, mahkeme tarafından diğer 9 kişiyle birlikte tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bursa Bölge Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında 15 yıla kadar hapsi istenen Doğan Karakaya ve davanın diğer 49 sanığının yargılanmasına başlandı. İlk kez hakim karşısına çıkan ve kurduğu müzik şirketinde Hadise, Petek Dinçöz, Alişan, Murat Dalkılıç, Tan, Zeynep Dizdar, Toprak, Tuğba Özerk gibi sanatçıların albümlerinde yapımcılık hizmeti veren Karakaya, "Gece ve magazin hayatını seviyorum. Fuhuş olayına kesinlikle katılmadım. Herhangi bir gazino sahibi de değilim. Gazinoda sadece müşteri olarak bulundum. Üzerime atılan suçlamaları kabul etmiyorum" şeklinde konuştu.

3 gün süren yargılamanın ardından mahkeme tutuklu bulunan 10 sanığın tahliyesine karar verdi. Adli kontrol hükümleri uygulanacak olan sanıklar 15 günde bir bağlı bulundukları polis merkezlerine giderek imza atacak. Yalnızca tutuklu 10 sanığın dinlendiği dava, diğer tutuksuz sanıkların dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Dalkılıç Petek Dinçöz Karakaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title