Haberler

Araçları İleri Teknolojileri Tanıtılıyor

Tuzcular Otomotiv, Ford Show 2013 kapsamında ileri teknolojisi ile dikkat çeken Ford modellerini RYS otel önünde tanıtımını gerçekleştirdi. Araçların tek tuşla sadece gaza basarak park edebilmesi gibi teknolojik özelliklerinin tanıtıldığı Ford Show 2013'te ayrıca çeşitli etkinliklerde yer alıyor. Etkinlkler RYS otel önünde 2 gün boyunca devam edecek.

Ford Otosan Marmara Bölgesi Saha Operasyonlar Müdürü Murat Erem, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Ford Show" etkinliğinin Türkiye'nin değişik illerinde yapılan bir organizasyon olduğunu ifade ederek, toplamda 9 farklı şehirde planlandığını söyledi. Bu organizasyonda yenilenen araçlarda ileri teknolojileri tanıtımını yapmak olduğunu dile getiren Erem, "Aktif şehir içi güvenlik sistemi olsun kendi kendine park etme sistemi olsun, araç içi iletişim sistemimiz olsun bunların hepsi halka inen teknolojiler ve araçların hepsinde yer alıyor. Edirne'den sonra Çanakkale ve Muğla'da etkinliklerimiz olacak. Hedefimiz, geçen sene Ford grubu olarak tüm otomotiv sekmentindeki araçlarımızı yeniledik. Bu araçların bir özelliği de yenilemeyi yaparken ileri teknolojilere sahip ve bu ileri teknolojiler artık halka inmiş durumda. İleri teknolojileri test ettirerek de tanıtımını yaptığımız yaptığımız lokasyonlarda şehirlerde tüketicilerin görüşüne, testine çıkartmak. Koç Holding olarak bu yıl aslında her sene 'Ülkem için' başlığı altında değişik sosyal sorumluluk projeleri yürütüyoruz. Bu seneki sosyal sorumluluk projesi de engelleri kaldıralım, engelli vatandaşlarımızı önce anlayalım, sonra onları aramıza katacak olan çalışmaları yapalım, hayatın içine katalım. Dolayısıyla ilk aşamada Koç Holding tüm şirketlerde bu bilinci yaratmaya çalıştı. İkinci aşamasında bunları şehirlere yaymaya çalışıyoruz. Test araçları üzerinde bir Ford dene bir okul yenile ibareleri sloganı var. Bu sloganın amacı, yaptığımız müşterilerimizin yaptığı her testle Edirne'de de Tuzcular'la ortaklaşa yaptığımız projeyle bir okulu engelliler için daha kullanışlı uygun hale getirmeye çalışacağız. Bir test bir destek diyoruz" dedi.

Tuzcular Otomotiv A.Ş Genel Müdürü Ertunga Bilgiç ise,"Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu'nda engelliler için bir tuvalet yapımı gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda okulda engellilerin sınıflardaki düzenini sağlamaya, kaldırım düzenini yenilemeye gayret edeceğiz. Engelli öğrenci ve vatandaşlar bu işten yararlansınlar. Asıl gaye, engelli vatandaşları normal insanlarla birlikte aynı sosyal hayatı paylaşan bir yapı içine sokabilmek. Tuzcular Firması bu operasyonun içinde olmaktan fevkalade mutluluk ve gurur duyuyoruz. Hem Ford'un yeni araçlarını ve yeni teknolojilerini Edirne halkıyla tanıştırabilmek, ürünlere karşı farkındalığını sağlayabilmek hem de sosyal sorumluluk projesi kapsamında başta Koç Holding'in yönettiği Ülkem İçin katkılarında bizim de bir nebze payımız olmasını sağlayabilmekten fevkalade mutluluk duyuyoruz. Bugün ve yarın test sürüşleri ve aktiviteler gerçekleştireceğiz" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ford Otosan Koç Holding Ford Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title