Haberler

Araç İlanı Veren Türk Genci, Dünyanın Gündeminde

Güncelleme:

Kız arkadaşının isteği üzerine aracı satılığa çıkaran Türk gencinin ilanı, 150 bin kişi tarafından okununca Japonya'dan bir reklam şirketinden iş teklifi aldı.

Almanya'da aracını internet ve gazetelerde satışa çıkaran bu Türk vatandaşı dünyanın gündemine oturdu. Fırat Demirhan otomobilini eBay'de satışa çıkardı olanlar oldu. Kız arkadaşının isteği üzerine aracı satılığa çıkaran bu ilan 150 bin kişi tarafından okununca internet fenomeni haline geldi.

"KIZ ARKADAŞIMIN İSTEĞİ ÜZERİNE..."

Türk genci, çok sevdiği arabası için verdiği 'Kız arkadaşımın isteği üzerine aracımı satmak zorundayım' başlıklı ilan büyük ilgi çekti. Demirhan, sayfalarca kız arkadaşının hamile kalması nedeniyle ve aracın bebek geldiğinde kendilerine küçük geleceğini detaylı ve oldukça samimi bir dille anlatması üzerine, ilan 150 bin kişi tarafından okununca internet fenomeni haline geldi.

YENİ ARAÇ HEDİYE EDİLECEK

Tüm basının peşine düştüğü Türk genci bir anda Almanya'da gündeme oturdu. Satışa sunduğu otomobilin üreticisinin üst düzey yöneticilerinden Karl-Thomas Neumann Twitter'dan yaptığı açıklamada kendisine bir otomobil hediye istemek istediklerini belirtti.

JAPONYA'DAN BİLE GÖRÜŞME TEKLİFİ ALDI

WAZ'ın haberine göre Fırat Demirhan'ın ünü dünyaya yayıldı. Fırat'ın sevimli usüluyle uzun yazma yeteneğine hayran olan birçok Reklam şirketinin kendisine metin yazarı olarak çalışması için iş teklifinde bulunduğu haberde yer aldı. Çok sayıda televizyon ve gazetenin Fırat Demirhan'la röportaj için Hagen'e gittiği öğrenilirken, Japonya'dan da televizyon kanallarının görüşme isteğinde bulundukları haberlerde yer aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Almanya Japonya Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (60)

emre:

millet size birşey itiraf edeyim mi?avrupa ve amerikan milleti tam bir mal sürüsüdür. siz sanmayın onlar kültürlü medeni onlar, eğlence ve bolluktan sarhoş olmuş mahluklar topluluğudur. böyle şeyler o mallar için çok ilginç karşılanır bu gerçek bir sonuçtur. bırakın kendi milletimizi aşağılamayı birkaç japon kitap okuyor diye aman okuyan toplum oluyorlar ya biz teknolojiyle yarışıyoruz kötümü sosyal ağda okumak , okumak olmuyor mu?

13
406
yanıtYanıtla
Ali:

Çok temiz imiş burada edeceği 10 lira bilemedin 11 lira eziklerini 7 8 lira bile alabilirsin çünkü arakası çok küçük kafan cama değiyor çokta sert hiç rahat değil çokta yakıyor bu tigralar.

15
281
yanıtYanıtla
memo.ordakaya.siv:

araba. güzel.

124
0
yanıtYanıtla
AlpermobilWeb@haberler.com:

Turkiyede olsa olsa evlenmeden hamile birakti diye topa tutarlardi :

99
21
yanıtYanıtla
ÖmerMobil-IOS:

İnsanın içi temiz olunca ödülü kendiliğinden geliyor

94
6
yanıtYanıtla
ccbb:

kız arkadaşı hamileymiş veledi zina. . . . batsın böyle türk. yediği haltı birde milyonlara yaymış. allah affetsin

67
30
yanıtYanıtla
ahu:

evlilik dışı doğum. ne güzel bi örnek terbiyesiz

44
50
yanıtYanıtla
kundura selimmobilWeb@haberler.com:

Arkadaş bi ilan verdi diye japonyadan fln iş teklifi alıyor bizde hala arabanın mazot lambasını söndürmeye çalışalım.

63
1
yanıtYanıtla
umcmobilWeb@haberler.com:

Yaw arkadas yorumlari okuyorum halinize gülüyorum... arkadas yazmis ilanini talih gülmüs yüzüne.. kendisinden konusturan dünya da bir Türk... adami kiskanacaginiza nazar deydireceginize Gurur duyun.. allah yolunuzu acik etsin kardes kazandiysan helal bi sekilde yemesini nasip etsin allah.. bitti bukadar.. neyin derdindesiniz..

51
5
yanıtYanıtla
ne guzelmobilWeb@haberler.com:

Allah yeni arabalariyla kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin ins.amin.

51
1
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title