Haberler

Araban Lisesi Öğrencilerinden Yıl Sonu Resim Sergisi

Gaziantep'in Araban ilçesinde resim öğretmeni Mikail Toprak'ın rehberliğinde Araban Lisesi öğrencilerinin hazırladığı karma resimler Araban Kaymakamlığı Konferans ve Sergi Salonunda açıldı.

Gaziantep'in Araban ilçesinde resim öğretmeni Mikail Toprak'ın rehberliğinde Araban Lisesi öğrencilerinin hazırladığı karma resimler Araban Kaymakamlığı Konferans ve Sergi Salonunda açıldı.

Araban Lise öğrencilerinin resim öğretmeni rehberliğinde kara kalem, sulu boya, pastel, guvaj boyalarla yapılan resimlerle birlikte atıl maddelerden yaptıkları süs eşyaları ve porselen tabak ve cam üzerine hat yazı çalışmalarından oluşan sergi Araban Kaymakamlığı Konferans ve Sergi Salonun'da Araban Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin ile Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş tarafından açılışı yapıldı.

Araban Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş ve okul müdürleri ile gezdiği sergide öğrencilerin yaptıkları karma resimler hakkında bilgileri Araban Lisesi Resim Öğretmeni Mikail Toprak'tan aldı.

Araban Lisesi öğrencilerinin yaptıkları resimleri beğenen Kaymakam Şahin İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, Araban Lisesi Müdürü Turhan İrisöz, Resim Öğretmeni Mikail Toprak'a öğrencilerin yaptıkları birbirinden güzel resim çalışmaları ile sergi açtıkları için teşekkür etti.

Resimleri sergilenen öğrencilerle de bir süre sohbet eden Kaymakam Şahin, öğrencileri başarılı resim çalışmalarından dolayı kutladı.

Arabanlılar ve Yavuzelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Araban Lisesi öğrencilerine 'suyun insan hayatındaki önemi' konulu resim çalışmalarının da sergilendiği resim sergisinde Arabanlılar ve Yavuzelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Garip Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş'e 'suyun insan hayatındaki önemi' konulu resim yarışması yapılması için kendilerine destek verdiği için teşekkür plaketi takdim etti. Dernek Başkanı Doğan, 'suyun insan hayatındaki önemi' konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediye takdim etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Araban Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title